vvdaniel 95 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako motor vozim od skora pa bi mi trebao savet. Pre nedelju dana sam kupio i stavio PHILIPS NIGHTBREAKER H4 sijalicu u far i mislio sam da sam resio problem. Probao u garazi i izgledalo je dobro, mnogo belje svetlo i jace. Medjutim kad vozim po polumraku uopste se nevidi da far baca na asfalt. A nocu ima dosta rasipanja, nije da baca jako visoko nego rasipa. Duga svetla su onakva kakvo bih ocekiva za kratk. Pitanje sledece: Dal moze da se ugradi u BMW F650 ST neki drugi far, sa dve sijalice ili nesto? Posto vidim da je na trkalicama to bolje reseno. Ili je resenje ugradnja pomocna dva fara sa strane, nesto kao maglenke? Ako neko ima konkretono resenje molio bih ga da napise, sta tacno moze i kako (detaljan opis), posto nisam bas preterano spretan sa rukama u majestorisanju (inace sluze dobro ;D) eventualno ko bi to mogao da uradi u NS. Unapred hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 21, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj se sledece nedelje do Temerina,pa cemo da vidimo sta mozemo uraditi.Gde si uspeo nabaviti tu sijalicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad Temerinsak ulica, neznam koji broj, ima tri radnje jedna do drug, srednja. Dogovoreno, mozda cu i u petak ici doTemerina, ali mozemo ostaviti i za sledecu nedelju kad ti odgovara. Ja radim do 16 pa mogu posle kad god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 21, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I ja stizem kuci obicno oko 5.Ali sutra(petak) mi jos ne odgovara,jer moram da zavrsim 2 motora.Ako hoces samo da svratis,nema problema!Popicemo kafu,pivo,sta god,ali moram ona dva da radim usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Aj mi posalji broj mobilnog. Ako budem isao svraticu cisto d se upoznamo, ako ne dogovoricemo se za sledecu nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan na tako lepom motoru tako odvratan far...cccc..strasno...znam momka koji je promenio ceo far...ubacio neki iz luisa..em sto izgleda dobro..odlicno i osvetljava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Moze malo konkretnije i vise detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Moze malo konkretnije i vise detalja. cim budem sa njim javicu ti...inace je sigurno u pitanju prerada..ili ti budzevina ;Ddrugog fara..znam samo da je skracivao neke plastike i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...