MrHyde 20 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svim bajkerima ... matori Miki zaborvio stari nalog. Na 2 tocka sam 44 godine a na 4 malo krace. Hobi ... motori svih vrsta i namena, vozio u mladosti : Tomos automatik, APN, CZ, MZ, Jawa, BMW r25 kasnije razne skutere kineske i nekineske , sada Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki Z750 s. Doduse sada malo vise vozi sin, a ja se malo vise igram oko popravke ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Septembar 8, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ja sam stariji 20 leta. Okači slike "mašina". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati i on ponekad ... ne silazzi sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Blueser je napisao: Pozdrav. Ja sam stariji 20 leta. Okači slike "mašina". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Lepe makine bogami 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Igor86 je napisao: Lepe makine bogami Aprilia je 2009 god. tek sredjena ... Malaguti 2001 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti neku malko stariju makinu da je dobro sredjena, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Igor86 je napisao: Lepo je videti neku malko stariju makinu da je dobro sredjena, svaka cast Kawasaki nije pipkan nimalo, osim redovnog odrzavanja i guma (nemam sad sliku) zato ova dva Talijana svaki shraf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Septembar 9, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Lepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, MrHyde je napisao: Kawasaki nije pipkan nimalo, osim redovnog odrzavanja i guma (nemam sad sliku) zato ova dva Talijana svaki shraf Sve si sam radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Igor86 je napisao: Sve si sam radio? Manje ....vise pomaze sin sa idejama ... fizikalija je moja strast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrHyde 20 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: BGD Motocikl: Aprilia RS 125, Malaguti 250, Kawasaki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Blueser je napisao: Lepi. Hvala na lepim recima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Septembar 19, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Miki. Koliko si imao godina od kada racunas 44 godina na 2 tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...