Cale 9 Napisano Jun 16, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Na stazi Monmelo pored barcelone se vozi moto GP prvenstvo ovog vikenda. Na prvom treningu, najbrzi je bio Kenny Roberst sa nezvanicnim rekordom staze. Za razliku od treninga na mokrom, kada je Roberts znao biti najbrzi, ovaj puta mu je to uspelo na suvoj stazi. Vozaci na Bridgestone gumama se nisu za sada proslavili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 18, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Nakon dugo vremena Rossi je ponovo na pol poziciji. To je prvi puta ove godine. U prvom redu nema ni Ducatija ni Honde, koje nema ni u drugom redu. 1 V. Rossi (ITA) Yamaha 1:41.855 26 2 J. Hopkins (USA) Suzuki 1:41.984 26 3 K. Roberts (USA) KR Honda 1:42.055 21 4 C. Vermeulen (AUS) Suzuki 1:42.211 27 5 S. Nakano (JPN) Kawasaki 1:42.216 26 6 L. Capirossi (ITA) Ducati 1:42.247 22 7 N. Hayden (USA) Honda 1:42.305 29 8 C. Stoner (AUS) Honda LCR 1:42.344 25 9 M. Melandri (ITA) Honda 1:42.492 19 10 R. De Puniet (FRA) Kawasaki 1:42.620 25 11 D. Pedrosa (ESP) Honda 1:42.648 26 12 C. Edwards (USA) Yamaha 1:42.655 26 13 S. Gibernau (ESP) Ducati 1:42.712 26 14 A. Elias (ESP) Honda 1:42.853 23 15 M. Tamada (JPN) Honda 1:42.869 26 16 C. Checa (ESP) Yamaha 1:43.606 29 17 A. Hofmann (GER) Ducati 1:44.626 20 18 J. Ellison (ENG) Yamaha 1:44.727 25 19 J. Cardoso (ESP) Ducati 1:45.562 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1935 Napisano Jun 18, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, bice uzbudljivo Mislim, uzbudljivo gledati borbu za drugo mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 18, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Igleda da je Rosi ovog puta potpuno zadovoljan sa motorcikom, a pogotovo sa ramom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 18, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ...Honda, tamo di joj je mesto :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 18, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kakav haos :shock: Nije mi bilo dobro kada sam vidjeo ono lupanje Melandri: iskocila kljucna kost i povreda vrata, nisu rekli kakva Capirossi: povrijedjen abdomen i moguce unutrasnje krvarenje Gibernau: slomio kljucnu kost Bas mi je zao zbog Prdrose, nece ga nikako :? Bas je lose srece... Rossi - covjek se igra sa ostalima, lud je totalno :shock: Hayden - standardno dobar :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lom sunce ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 18, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Iz oblaka dima i bola izlazi NARAVNO Yamaha the winner!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 18, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio horor za ljubitelje moto sporta! Gibernau je prednojm kocnicom zakacio Capirossija, pa je motor tako naglo zakocio da je napravio salto napred. Ostalo je bilo lutrija, a padaju Gibernau, Capirossi, Melandri, DePuniet, Pedrosa i Hopkins. Prva trojica ne mogu na ponovni start. U toku trke padaju Stoner i Elias, te ponovo DePuniet i Pedrosa. Jako los dan za spanske navijace. BRAVO Kenny Roberts. Bio je odlican celog vikenda i na kraju treci. Rossi je uradio ono sto sam ocekivao i rekao bih dok on vozi motor koji je OK, ostalima su minimalne sanse za pobedu. Imao je sigurnu pobedu, a onako ga je nalozio u zadnjem krugu. CAR careva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 18, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...Honda' date=' tamo di joj je mesto :twisted:[/quote']TACNO UVEK PRVA generalno! netreba gledati detalje. A vozaci su nesto drugo (potrosna roba) :twisted: :twisted: :twisted: p.S. Uf kakav lom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 18, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je stvarno bio uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 18, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strasno... nije mi bilo dobro kad sam video kako se Loris kliza prikljesten izmedju dva motora :shock: i jos kad je ostao posle da lezi Sva sreca da nisu prosli sa gorim povredama :? A Rosijeva voznja u zadnjem krugu... mislim stvarno... on nije bas normalan :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 18, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strasno... nije mi bilo dobro kad sam video kako se Loris kliza prikljesten izmedju dva motora :shock: i jos kad je ostao posle da lezi Sva sreca da nisu prosli sa gorim povredama :? ... To je bio Melandri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 18, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, ladno sam tek sada provalio, a se sve vreme sam se cudio kako ga pominju a nigde ga ne vidim... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 18, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Gibernau nije slomio kljucnu kost na trci, nego su kola hitne pomoci na putu za bolnicu imala udes i tu je slomio kljucnu kost. Nevidjeni moto baksuz. Na jednoj od slika udesa se vidi Gibernau jos na motoru, a tockovi su u vazduhu. Super su prosli. Jos ne mogu da dodjem sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1935 Napisano Jun 18, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Gibernau nije slomio kljucnu kost na trci' date=' nego su kola hitne pomoci na putu za bolnicu imala udes i tu je slomio kljucnu kost. Nevidjeni moto baksuz. Na jednoj od slika udesa se vidi Gibernau jos na motoru, a tockovi su u vazduhu. Super su prosli. Jos ne mogu da dodjem sebi.[/quote'] Ne seri da su ambulantna kola imala udes!! Strasno! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 18, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Gibernau nije slomio kljucnu kost na trci' date=' nego su kola hitne pomoci na putu za bolnicu imala udes i tu je slomio kljucnu kost...[/quote']O Boze :shock: Stvarno nevjerovatno! :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da i to su bupila u kamion i to zesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 19, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, na Reuters-u kazu da u sudaru ambulantnih kola nije zadobio nikakve povrede... ali da je nevidjeni maler, jeste :shock: In an added twist to the day, Gibernau's ambulance collided with a bus as it arrived at the hospital. The rider suffered no further injuries in the incident. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 19, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam uhvatio neke ishitrene vesti, ali svakako je to "tu negde" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1935 Napisano Jun 19, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A sta se desava sa povredjenima, hoce li moci da nastave sezonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1935 Napisano Jun 19, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka pada na prvoj krivini http://www.youtube.com/watch?v=VIG0tDhGuH0&search=motogp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 19, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pablo, prenecu ovaj snimak i na AMS! Izgleda da ce Capirossi voziti u subotu (Assen se tradicionalno vozi subotom). Gibernau je operisan, jer je i ranije imao prelome u tom delu. Melandri, ne verujem da ce voziti. Mozda je ovo prilika za Biaggi-ja za koga se prica da ce sledece godine voziti za jedan novi tim u MotoGP sampionatu. Izgleda je je taj novi motor opremljen masinom koju je radio Ilmor (McLaren-Mercedes). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka pada na prvoj krivini http://www.youtube.com/watch?v=VIG0tDhGuH0&search=motogp Da nema neko link za poslednji krug ili bar jedan od onih doktorovih slajdova u poslednjih par krivina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...