dzolaja 89 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nekih prica na forumu o ova dva motora ali nista konkretno :-\ cifra se vrti do 3000e mada imam 2800e Shadowka bi bila oko 95 god a Kawa 97-98god Znaci sad za vikend bih trebao da pazarim jedan od ova dva bajka pa ... Vasi utisci sa voznje i jednog i drugog,snaga,udobnost za put,potrosnja,koji je gabaritno veci posto sam visok 187cm i 90kg pa ne bih da izgledam smesno a nisam probao ni jedan ni drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa i potreba. Shadow definitivno ima bolji imidz jer je najslicnija custom coperima al mene je odbila mala snaga od samo 40 KS. EN je dosta sposobniji motor za put sa svojih 50 KS. Nije ni to ne znam sta al za tu vrstu motora sasvim dovoljno...ima tu i do jeftinijeg odrzavanja, manja cena registracije itd. Sto se velicine tice mislim da su tu negde, nema neke bitne razlike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Free bar neko da odgovori jel ono sto vidim vidim do 5 video sam jer kuci trenutno nemam net a sutra picim po motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ipak za shadow. Agregat je dosta mirniji sa mnogo više obrtnog momenta, mnogo lepše se čuje,a tih deset konja razlike se ni ne oseti pošto su oba motorcikla previše teška. Hondu ćeš za koju godinu lakše i prodati, tako da je to moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nemam iskustva sa takvim motorima,pa ne mogu da ti pomognem :-\ Stvar ukusa i potreba. Shadow definitivno ima bolji imidz jer je najslicnija custom coperima al mene je odbila mala snaga od samo 40 KS. EN je dosta sposobniji motor za put sa svojih 50 KS. Nije ni to ne znam sta al za tu vrstu motora sasvim dovoljno...ima tu i do jeftinijeg odrzavanja, manja cena registracije itd. Sto se velicine tice mislim da su tu negde, nema neke bitne razlike... zar oba ne spadaju u onu kategoriju 500-750 za registraciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kawa spada u 250-500 kategoriju, i mislim da je manje zahtevan za odrzavanje, stim da bih ja odabrao C (custom) verziju. Za moj ukus je dosta ubedljiviju od obicnog en500. Naravno honda po imidzu, prednjaci ispred kawe, ukoliko je to jedan od najbitnijih kriterijuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanibrusli 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja se dvoumim oko istih motora pa nek neko kaze kolika je potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja se dvoumim oko istih motora pa nek neko kaze kolika je potrosnja? Dok sam vozio EN500 troshio mi je do 4.5l. Honda je isto tu negde. Uglavnom razlike u potroshnji su mizerne da bi to uzeo kao neki iole bitniji faktor pri kupovini. Evo npr., moj SRAD 750 meni troshi 5l kad ga vozim do 120km/h i ne zavrcem gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...