mitri 1847 Napisano Jun 15, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Interesanta vest za ljubitelje klasike : jedna firma iz Subotice je pocela sa uvozom ruskih motocikala marke Ural www.ural.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da, ovo je skroz inteesantno ali ili je slab sajt u info smislu ili sam ja preumoran pa ne umem da ga koristim kako treba....nedostaje dosta podataka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Jun 16, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ruski motocikli ne bi trebalo da budu loši, svakako ne bi mogli da oèekujemo neke iznenaðujuæe performanse, ali trajnost i robusnost sigurno da... Video sam nedavno jednog Urala u BG, izgleda kao da je pravljen od kovanog gvožða. Moæno. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 16, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Ma uredu je" cene mu bas naivne :twisted: Ural Motori Modeli 2005. Cene važeæe od 01.01.2006. (Eur) Modeli Cena Solo 4650.00 Wolf 5599.00 Retro Solo 6600.00 Modeli sa prikolicom Tourist 6500.00 Sportsman 6750.00 Ranger 7250.00 Retro 7950.00 Bikolor 260.00 Metalic boja 400.00 Ovo mora da su nasi napravili kombinaciju x3 stavka?! metalik boja... Koga li ce smo da prevare da mi je znati! (ok rusofili napred) ok imaju rikverc...mozda su zato te cene :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 16, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eh, bas su cene i bile razlog moje uzdrzanosti, sada je prica ipak sasvim drugacija. Nema ustvari smisla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 16, 2006 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan cene su stvarno kriminalne... odmah sam se o'ladio, iako mi se svidja model sa prikolicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 16, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dolazi covek u Indjiju sa modelom Wolf i jednim prikolicarom, cene mozda ne moraju biti takve iako mi nije bas precizirao kakve bi mogle biti ali sam mu prilikom razgovora naglasio da je cena u Rusiji oko 2500$. On je to prihvatio i zna za tu cenu ali iz nekg razloga ti se motori ne mogu dobiti iz Rusije vec preko nekog evropskog dilera i tu nastaje taj navodni raskorak u ceni a navodno i tu modeli iz same Rusije nemaju ovakvu opremu (diskovi pozadi itd.). Inace, svi modeli imaju po 750ccm, 30KW snage, gume 18/17 u sirinama 110-130, tiristorko paljenje, kardan, potrosnju od oko 5litara itd. a od onog sto se ne vidi na slici pripadajuci su im i crash barovi napred na custom modelima. Uostalom, videcemo u subotu pa cemo mozda i nesto vise ovde znati da prodiskutujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...