Danijel03 0 Napisano Avgust 31, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sid Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, trazim sport bike koji ima nize sediste. Motor treba da ima do 35kw ili ti 48ks. Motore koje sam zapazio su yamahu r3, ninja 400 i z400. Ako neko ima iskutva sa ovim motorima nek slobodno napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 31, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Svi r su ti za nize vozaceПослато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel03 0 Napisano Avgust 31, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sid Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 160 sam visok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cacundraki 0 Napisano Septembar 2, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se i ja ubacim da ne otvaram novu temu. Posto sam i ja visok odn nizak 162 jel dobra ideja kupovati KTM 390 duke ili ne? Ujedno bi mi to bio prvi motor?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 3, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da dodatknes petama zemlju, onda je ok. Sve ostalo je po meni mucenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/3/2020 at 11:31 AM, Pingvin37 said: Ako mozes da dodatknes petama zemlju, onda je ok. Sve ostalo je po meni mucenje. Apsolutno tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...