GixxerK6 820 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi prošle godine dok sam vukao motorcikl na prikolici, Drot mi zatraži saobraćajnu od motora, i zaključi da nije registrovan. U pokušajima da mu objasnim da zato i jeste na prikolici, on me pita odakle ga vučem. Pošto sam motor vukao iz Sremske mitrovice, on me upita kako je motor neregistriovan (naravno BG table) stigao do mitrovice. Zanemeh. Suze mi krenuše na oči, ne od smeha, od tuge, pa on je neku školu valjda završio, ili barem kurs. Pisao mi je prijavu za vožnju neregistrovanog motorcikla. Srećom celu situaciju smo slikali fotoaparatom (idiotom na film, žao mi što ne sačuvah kopiju) i film i fotografije predali smo sudiji za prekršaje. Čovek se krstio i levom i desnom. Ha ha ovo je dobro verujem da je tako i bilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi prošle godine dok sam vukao motorcikl na prikolici, Drot mi zatraži saobraćajnu od motora, i zaključi da nije registrovan. U pokušajima da mu objasnim da zato i jeste na prikolici, on me pita odakle ga vučem. Pošto sam motor vukao iz Sremske mitrovice, on me upita kako je motor neregistriovan (naravno BG table) stigao do mitrovice. Zanemeh. Suze mi krenuše na oči, ne od smeha, od tuge, pa on je neku školu valjda završio, ili barem kurs. Pisao mi je prijavu za vožnju neregistrovanog motorcikla. Srećom celu situaciju smo slikali fotoaparatom (idiotom na film, žao mi što ne sačuvah kopiju) i film i fotografije predali smo sudiji za prekršaje. Čovek se krstio i levom i desnom. Ha ha ovo je dobro verujem da je tako i bilo ;D jaaaaaaaaaaaaoooooooooooo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan NIKO NEMA SHTO SRBIN IMADE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...