Marko Zelic yamasaki sky70 0 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima zahvljujem za prijem u grupu.Od kad sam kupio yamasaki sky 72 slabo ide,kupio sam novi karb,stelovao ventile na 0.5 mm,gledao zupcenje i idalje ne moze u 4 toj preko 45 50 na sat jel imao neko ovakav ili slican problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to normalno, ja sam na mom radio kit na 110ccm i nista specijalno nisam dobio, malo veca snaga, a brzina skoro ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Zelic yamasaki sky70 0 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ljudi da treba da ide 4 tom 70 na sat i trom je na gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz mog iskustva mogu da ti kazem da lazu. Slao sam moj agregat da mi odrade u Temerin cini mi se, pre toga se cuo sa covekom koji je trebao da mi odradi i pricao mi kako ce da ide mnogo bolje, cak i da se podize na tocak kad se da gas, minimum 90 na sat, a kad stigo agregat nista od toga, brzina manje vise ista samo malo veca snaga, tipa uz neka brda gde je isao jedva drugom posle kitovanja je mogao da ide trecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 4770 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima zahvljujem za prijem u grupu.Od kad sam kupio yamasaki sky 72 slabo ide,kupio sam novi karb,stelovao ventile na 0.5 mm,gledao zupcenje i idalje ne moze u 4 toj preko 45 50 na sat jel imao neko ovakav ili slican problem?110 кубика, мењај пренос и издув.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Zelic yamasaki sky70 0 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ii sta dobijem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 4770 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ii sta dobijem?Добијаш 80/85 на километражи.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 4770 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта мислиш шта би добио.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1677 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan E,to je izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 4770 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево од пре пола саата.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 4770 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је моторче, од 50 на 110 кубика. Разлика драстична.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...