DorćolAC 237 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan DA NE POVERUJEŠ!!! Ovih dana trebalo bi da proslavimo drugi rođendan...Tehnički i registracija urađeni još pre tri nedelje...Motorče, ko puce. Ali!?!!!! Zbog porodičnih obaveza bio sam 20 dana odsutan. Pred odlazak napunih rezervoar - zlu ne trebalo u ovakvoj svetskoj situaciji a ostalo i malo rezerve goriva u pomoćnom metalnom kanisteru. Uželeh se vožnje i.... Kad ono, međutim. Cajger pokazuje da nema ni kapi goriva - čak ni rezerve!!! Naravno prva pomisao je deka ''diverzija'', ali u prostoru gde je motor parkiran nije preporučljivo. Druga pomisao... zar su tolike vrućine da je pun rezervoar izvetreo... To je malo nemoguće. Ajde sipaj oko 5 litara, pa da se vozimo (i do pumpe). Ali, nešto kapljucka ispod skid ploče. Malo zavirivanja - sa karburatora se polako sliva gorivo. Skidaj onu zeznutu trouglastu plastiku da bi vidik bio širi. Pipanje, gledanje i konačno otkrivanje da curi preko ''gumeneog'' creva za gorivo između filtera ikarburatora. Da skratim priču: ispražnjen rezervoar, skinuto crevo i (srećom u komšiluku je KIT prodavnica) kupljeno acron crevce....Namešteno sve sa onim žičanim šelnicama... Uživanje po beogradskim sokacima, uz uobičajeni osmeg zadovoljstva. Ali i neverica da bitan deo propadne dok je motor još praktično pod garancijom. Bre, braćo Kinezi, šta to radite? A napraviste super motorče (TEK 250). Nisam ljut, ali stvarno nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 318 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Isto i kod nas na pedi. Isto crevce, rezervoar pun do čepa preko noći iscureo skroz. Kako nije otišlo kad je bilo manje goriva u njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 250 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam je za utehu, i meni je počelo da flisuje pa sam izbegao odliv dragocene tečnosti. Stavio silikonsko(providno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 250 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Treba da zamenim svećicu. Koju uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9954 Napisano Jul 7 Ne silazi, 3955 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, cicko_ru said: Treba da zamenim svećicu. Koju uzeti? Istu ko što izvadiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 318 Napisano Jul 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ova bila na motoru A sad sam stavio ovu I akumulator bio kiselinski Exide a sad je stavljen Bs gelski. Promenio Jul 7 član Daniel68 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markowf 2 Napisano Četvrtak u 17:21 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam akumulator uzeo isti kao fabricki, za sada je odlican. Promenio Petak u 05:27 član markowf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sir_bur2 0 Napisano Subota u 12:04 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao zanima me da li je neko imo problem da je na pedi tek 125 2020god jedan dan ocu da upalim ga onako je bio topao motor stojo mozda 30 min od zadnje voznje i dodjem i dam mu kontakt i upalim ga i on nastavi da vergla i povuce ceo akumulator (toliko da tabla nije sijala ) i ja ga odguram do kuce uzmem novi akumulator i da spojim novi da vidim da li ce verglat opet i kako sam ga stavio bez kljuca i kontakta on krece verglat kill switch ugasen kljucevi van motora on vergla (kao i kada je povuko akumulator) i skinem alnaser odnesem na proveru da nisu cetkice zalepile i nisu i danas ga opet namotniram jer alnaser ceo dobar i on nevergla dam kontakt probam upalit motor upali i radi normalno i da li neko zna za njega kvalitetniju neku svecicu da stvaim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sir_bur2 0 Napisano Subota u 12:06 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan video sam ovaj model svecice DENSO IX24B ali ne znam da li je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 318 Napisano Subota u 13:51 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 7. 2026. at 19:21, markowf je napisao: Ja sam akumulator uzeo isti kao fabricki, za sada je odlican. Svaki kiselinski sastavio 2 sezone. Za šest sezona tri akumulatora, već sam popizdeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12825 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3093 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Proveri regler,i punjenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...