Tibor_ns 17 Napisano Jun 19, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan :wink: :wink: :wink: Evo i slike sto sam obecao , nasao sam i brata blizanca (isti kao moj GSX-R) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 19, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da se oglasim! Dakle skup je bio odlican, lokacija zanimljiva samo malo pretesna za onoliko ljudi koliko je bilo, organizacija sasvim OK, a cene- vise nego korektne! Sve u svemu, domaci zadatak za organizatore narednih skupova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 20, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bio sam i ja, ali stigoh u 23.30 u subotu. Krenuo sam svojom Kawom, ali mi u startu riknula signalizacija i odustah od tog poduhvata. Ubrzo zatim sam dosao pozajmljeni9m LTD-om 440. Al je to bila patnja od puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 20, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemojte se svadjati... ja reko bice koji komentar na ove slike koje sam ja stavio ... a vi samo ja reko ovo... ja reko ono ... Skup je stvarno bio fenomenalan ! ! ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ona YAMAHA sa treæe slike je odlièna. Trebao si da je slikaš iz više uglova. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 20, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ona YAMAHA sa treæe slike je odlièna. Trebao si da je slikaš iz više uglova. najzli Veruj mi uhvatio je najbolji ugao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 20, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan :wink: Ma imam je iz svih uglova ... Al ovaj mi se ucinio kao najbolji ugao \:D/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 20, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma te krivine ...tj uglovi su cudo Nego sve zavisi od asfalta...kako prima...naleganje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dakle stvarno nema smisla.Zaboravite ovu temu. Pablo: Obrisani su neki off postovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...