steefanv 299 Napisano Avgust 4, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju deo opreme koji vise ne koristim i samo dzabe visi u ormaru. Oprema se trenutno nalazi u Sapcu, tamo se moze i probati, a po dogovoru moze se organizovati da se oprema vidi/proba u Novom Sadu. Moze licno preuzimanje, a moze i slanje brzom postom. Stefan 064 67 67 151 (Viber, WhatsApp) ili PM Buse dvodelni kozni kombinezon u dobrom stanju. Velicina D54 (oba dela). Stitnici na ledjima, ramenima, laktovima, kukovima kolenima + slajderi na kolenima. Jakna ima dva unutrasnja dzepa, a pantalone nemaju dzepove. Na pantalonima je moguca korekcija struka sa cicak trakom. Moguce je povezati/spojiti jaknu i pantalone u jedno. Na slikama je brat posto ja sam 185/100 ne mogu da stanem. Cena: 200e Buse tekstilna jakna Velicina L/52. Ima protektore na ledjima, ramenima i laktovima. Mogucnost podesavanja sirine rukava u jednoj poziciji. Dva dzepa spolja i jedan unutra(vodootporan). Na obe strane cicak zatezace za suzavanje struka. Dva luftera napred i dva na ledjima. I mogucnost da se spoji sa pantalonima. Na slikama se vidi natpis Racing koji se poceo ljustiti i plocica na ramenu koja je uvijena. Cena: 4000din tk3 WWW.DODAJ.RS Slika tk3 Dodaj.rs tk5 WWW.DODAJ.RS Slika tk5 Dodaj.rs tk6 WWW.DODAJ.RS Slika tk6 Dodaj.rs tk1 WWW.DODAJ.RS Slika tk1 Dodaj.rs https://www.dodaj.rs/image/LlRRe7 Madherd pojas Velicina M/L Cena: 500din p2 WWW.DODAJ.RS Slika p2 Dodaj.rs Grejaci kolena Cena: 500din Reflektujuci „prsluk“ Cena: 500din Drzac auspuha Cena: 500din https://www.dodaj.rs/image/LlROP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Grejace kolena rezervisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 5, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Rade koenig je napisao: Grejace kolena rezervisem Pre se javio kolega tako da su vec prodati. Prodat i pojas, a prsluk rezervisan. Ostalo aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 6, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan On 4.8.2020. at 19:53, steefanv je napisao: Na prodaju deo opreme koji vise ne koristim i samo dzabe visi u ormaru. Oprema se trenutno nalazi u Sapcu, tamo se moze i probati, a po dogovoru moze se organizovati da se oprema vidi/proba u Novom Sadu. Moze licno preuzimanje, a moze i slanje brzom postom. Stefan 064 67 67 151 (Viber, WhatsApp) ili PM Buse dvodelni kozni kombinezon u dobrom stanju. Velicina D54 (oba dela). Stitnici na ledjima, ramenima, laktovima, kukovima kolenima + slajderi na kolenima. Jakna ima dva unutrasnja dzepa, a pantalone nemaju dzepove. Na pantalonima je moguca korekcija struka sa cicak trakom. Moguce je povezati/spojiti jaknu i pantalone u jedno. Na slikama je brat posto ja sam 185/100 ne mogu da stanem. Cena: 200e Buse tekstilna jakna Velicina L/52. Ima protektore na ledjima, ramenima i laktovima. Mogucnost podesavanja sirine rukava u jednoj poziciji. Dva dzepa spolja i jedan unutra(vodootporan). Na obe strane cicak zatezace za suzavanje struka. Dva luftera napred i dva na ledjima. I mogucnost da se spoji sa pantalonima. Na slikama se vidi natpis Racing koji se poceo ljustiti i plocica na ramenu koja je uvijena. Cena: 4000din tk3 WWW.DODAJ.RS Slika tk3 Dodaj.rs tk5 WWW.DODAJ.RS Slika tk5 Dodaj.rs tk6 WWW.DODAJ.RS Slika tk6 Dodaj.rs tk1 WWW.DODAJ.RS Slika tk1 Dodaj.rs https://www.dodaj.rs/image/LlRRe7 Drzac auspuha Cena: 500din https://www.dodaj.rs/image/LlROP Ovo je ostalo. Imam jos nekih sitnica, rukavice i tank torbu. Al to kad stignem slikati pa cu ubaciti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 20, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno: Buse dvodelni kozni kombinezon Buse tekstilna jakna Drzac auspuha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 20, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je moguce kupiti ove selne/ drzace auspuha po meri??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, TAZZ je napisao: Tank torba? Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Imam tank torbu, velika i moze da joj se doda jos jedan sprat/torba(imam i to). Samo nikako da stignem ufotkati je. Pre 15 sati, Pingvin37 je napisao: Gde je moguce kupiti ove selne/ drzace auspuha po meri??? Ja sam ovu dobio ali mi ne odgovara. Mozda imaju ovi sto prave auspuhe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 3, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno: Buse dvodelni kozni kombinezon Drzac auspuha Tank torba - 3 dela Moguc dogovor oko cena za kozni kombinezon. Tank torba - iz 3 dela Sastoji se iz 3 dela, gde je moguce kombinovati koji ce se delovi koristiti. 1. deo sa donje strane ima magnete, a sa gornje strane providni deo za npr mapu. Kao i cibzar za spajanje sa ostalim delovima. Ima i trake na sebi, al ja ih nikad nisam koristio. 2. deo je veca torba koja se spaja sa 1. delom i bocne ivice su "tvrde". Na sebi ima jedan manji dzep. Sa gornje strane takodje providan deo. 1. i 2. deo su izbledeli od sunca, sto se vidi na slikama. 3. deo je skoro isti kao 2. deo. Razlikuje se samo sto bocne stranice nisu "tvrde". Stanje 3. dela je skoro kao novo. Cena 5500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno: Buse dvodelni kozni kombinezon ---180e Drzac auspuha --- 500din Tank torba - 3 dela --- 5500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...