Najzli 158 Napisano Jun 11, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nataša malopre upali TV, kad ono Rikošet... U Surèinu, put ka Jakovu, motorista udario desetogodišnjeg deèaka i usmrtio ga na licu mesta. Ne znam šta se desilo sa vozaèem motora, uhvatio sam poslednjih par sekundi. Dete je izašlo iz autobusa i prelazilo ulicu van pešaèkog prelaza. Verovatno odmah posle bus-a. Motorista je vozio Kawasaki (po reèima novinara), nisam uspeo da prepoznam koji je motor u pitanju, èini mi se da je neki enduro. Još jedna crna slika, ne bih da ulazim u to ko je kriv jer je jedan život izgubljen. Dete je svakako trebalo da bude NAUÈENO kako da prelazi ulicu, a motorista je TREBAO da poštuje ogranièenje brzine. Polako... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 11, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl nanosi teže telesne povrede nego automobil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je momak iz Jakova, vozio je KLE 500, jebiga sranja se desavaju :cry: :cry: :cry: .Cuo sam da mu je dete izletelo ispred busa.Jako mi je zao obojice :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: Evo i teksta iz novina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija, kako god... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put sviram kad prolazim pored parkiranog autobusa. Pa ko cuo, cuo. Zao mi je djeteta pogotovo u takvoj situaciji a zamisli kako je sad toj familiji jos mu je otac poginuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jun 12, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mlad je vozac, sa toliko godina covek nema mnogo iskustva u saobracaju... Mada situacija je slicna kao da ti na autoputu istrci pesak... A i po prigradskim mestima ljudi imaju drugaciji odnos prema ulici i saobracaju, tako da treba cetvoro oci otvoriti, i predvidjati najgoru situaciju, i naravno 40km/h u blizini pesaka, gde zurite da mi je znati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...