Mateja123 0 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Opet ja vec sam postavljao temu za njega ali opet se nesto pokvarilo.Motor sam prao crevom i usla je voda u karburator i nije hteo gas do kraja da prima uopste ocistio sam karb i sad prima gas ali pola gasa i pun gas nema razlike motor je pre toga isao 60 sada jedva 40.Primetio sam da kada je hladan nece 30 da ide kada se zagreje ide do 40 ali isao je brzo (izgubio snagu) skoro su menjana cela glava (cilindar , klip, karike) filter goriva,vakum pumpa, karburator nov i ulje zamenjeno svecica nova.Ako neko zna nek napise u cemo je problem bio bih mu zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milospfc9 0 Napisano Avgust 5, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Emeishan Prijavi odgovor kao problematičan proveri sauh ako je on crkao karburator ima viska goriva i gusi se u njemu ako nije do njega ,javljaj dalje da resavamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mateja123 0 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, milospfc9 je napisao: proveri sauh ako je on crkao karburator ima viska goriva i gusi se u njemu ako nije do njega ,javljaj dalje da resavamo Ma reseno to do karburatora je bilo kupio sam nov sad ide kao lud nego se javio problem kad mu dam malo gas kao da proguta knedlu i nastavi da ide a kad drzim na malom gasu gasi se i posle se teze pali.Takodje kada mu dodajem gas kao da se cuje da negde izbacuje fazduh al sve je lepo zategnuto motor lepo radi i ide samo to nzm sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Avgust 6, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Možda je bio zagrejan a ti ga ispuškirao malo i po agregatu?!Pukla stublina...tzv.cilindar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mateja123 0 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Cvijanović je napisao: Možda je bio zagrejan a ti ga ispuškirao malo i po agregatu?!Pukla stublina...tzv.cilindar... Nije proverio sam sve je u redu tu, to gutanje knedle se pojavilo pri postavljanu novog karba dam mu malo gas gušne ga malo i nastavi normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Avgust 7, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan To gutanje knedle se javlja jer ti nije dobro ustelovana ili zi je prljava pomoćna dizna. Povećaj ler gas jer kad mu naglo zavrneš gas on odjednom dobije previše i ne može da proguta sve. To je neko moje mišljenje Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Avgust 7, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Smeša gorivo-vazduh....prešteluj karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...