BogDaN3 4 Napisano Jul 13, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Yamaha Mt-125 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Zovem se Bogdan, iz Kruševca sam,tek mi je 17 leta. Registrovan sam i forum pratim već neko vreme, ali prvi mi je put da se oglašavam. Nemam neko iskustvo, u smislu da sem u autoškoli nisam vozio nijednog dvotočkaša na duže a da to nisu krugovi po kraju. Vozim kvad dugo godina, tako sam zavoleo prirodu i šumu, i samo odjednom se uključila žica za motocikl . Dakle, imam A1 kategoriju, od sledeće godine nadamo se i A2 . Imam nešto u planu oko kupovine, ali o tome ćemo u temi koja je za to. Nadam se dobrom druženju, i svako dobro ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BogDaN3 4 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Yamaha Mt-125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje te (vas) našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Jul 14, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...