goran78 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Za moju hondu CBR 600 F2 94 god potreban karter ulja . Puko mi je kad sam menjao ulje pri dotezanju stafa. Vario sam ali ne vredi kad se zagreje pocne da kaplje. Zato je bolje da ne razmisljam puno nego da zamenim, molim vas ako neko zna de mogu da ga nabavim da mi javi sto pre jer nevozim motor zbog toga. Ako nekom treba moj broj je 064-180-46-21 Dejan. Unapred Hvalaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako ne nadjes drugi napravi kod strugara drugi navoj pa njega zavari za karter,ovako si navario samo spolja a pukotina je ostala u navoju pa pusta.ili prevari i unutra pukotinu pre toga je okopaj pa urezi novi navoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to odradjeno, strugar je napravio novi cilindricni deo i narezo navoj nego majstori koji su varili nisu odradili poso da kraja, pa se desava da curi ulje. Pa mu je frka da ga vozi boji se da kad se zagreja ne otvori veca pukotina i ostane bez ulja .Ako neko ima ili zna ko ima plovan karter neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 27, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lepak to može da ti zalepi. Gledao sam demonstraciju i lepak zaista radi fascinatno. Otporan je na ulje, benzin i svašta još. www.pascofix.si 034/853-631 065/85-22-208 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Sarajevsku kod Djekica.On ce ti to uraditi. Radio je mom kumu na glavi navoj za svecicu.I nikad vise nije imao problema. Ima neku celicnu cauru koju zavrne........kao tipl.I nema vise problema. U cilindrima je mnogo veci pritisak.I nigde nije pustilo. Ovo je radio bez skidanja glave s motora.Tako da je u tvom slucaju mnogo lakse,ako si skinuo karter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lepak to može da ti zalepi. Gledao sam demonstraciju i lepak zaista radi fascinatno. Otporan je na ulje, benzin i svašta još. www.pascofix.si 034/853-631 065/85-22-208 Ovaj lepak sam ja koristio.U setu dobijas lepak,odmascivac i pesak.Dobar je,al` nije za ove stvari. Lepio sam razne stvari i nije bas za sve. U ovom slucaju ne bi pomogao.Sigurnu.Jer popusta na vecim temperaturama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan DRUŽE AKO TI JE KARTER ALUMINIJUMSKI IMA ČOVEK U SELU KOD ARANĐELOVCA KOJI EXTRA VARI AL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...