nijestefan 2 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Pomažite, gde u NS ima dobar elektricar ? Imam problem sa Suzukijem, neutral lampica mi treperi, brzinometar treperi, migavci prebrzo trepere, oscilira jacina fara kad je pod gasom i na leru.. Uz to, nekad preko neravnine, padnu mu naglo obrtaji (za oko 500) i odmah se vrate nazad i bas cimne motor i promeni zvuk. Pretpostavljam da negde gubi struju, ali nisam nasao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 2, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri regler i punjenje motora ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 2, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan 0643160831 ljuba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Jul 2, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Masa kanda ti negde loša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nijestefan 2 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa najverovatnije je masa, posto puni akumulator kako treba i na leru i pod gasom.. Treba sve kablove dobro precesljati, al' neko strucniji. Meni nije bas poslo za rukom. Ujutru zovem ovog Ljubu, pa cemo videti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzaftaman01 0 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta sredjivao struju kod Ljube u Rumenci, velika preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 19 Napisano Petak u 16:17 U prolazu, 21 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan On 7/9/2020 at 9:20 AM, dzaftaman01 said: Ja sam par puta sredjivao struju kod Ljube u Rumenci, velika preporuka. Apsolutna preporuka, meni je na GS sredio tempomat i kocioni prekidac. Covek nije hteo da kupim novi vec je popravio i zalepio stari. Svaka mu cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...