Četka 90 Napisano Jul 1, 2020 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo dobri ljudi. Evo, posle mesec dana od registracije nađoh vremena da ispoštujem forumsku družinu i predstavim se. Zovem se Vladimir i veći deo života sam proveo po Voždovcu, a i sad sam tu. Bajker sam u duši, ali životne okolnosti su me uglavnom držale podalje od motora, pa sam kao mlađi s vremena na vreme pomalo i vozikao ponešto, ali nedovoljno u odnosu na ono koliko sam želeo, pa verovatno imam više poseta bike skupovima, nego kilometara u sedlu. Sad su se stekli uslovi da mogu da imam motor i da, pre svega, imam gde da ga parkiram i ne razmšljam hoću li ga sutradan pronaći na istom mestu (garaža). S druge strane, slobodnog vremena gotovo i da nemam pored klinca od nepune 2 god. i još jednog na putu, ali uspeo sam da obnovim gradivo i počastim se jednom malom, ali simpatičnom i novom mašinom. Ljubitelj sam čopera i kruzera, ali za grad su totalno nepraktični, pa je izbor pao na malog "golaća", a fotke mašine okačiću u odgovarajućoj temi. Naravno, izgovor kod lepše polovine bio je da ću brže stizati kući s posla, a uslov da ne bude mnogo žedna mašina i da ne traži mnogo para za registraciju i održavanje pored auta koji je nemilosrdan po tom pitanju. Tako završih na 125cc, ali važno je da se kotrlja po gradu, a za bilo šta dalje i zahtevnije ionako neću imati vremena u doglednoj budućnosti. Pozdrav svima i nadam se lepom druženju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Vladimire 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...