Jump to content

Moto Zajednica

Potrebna dublja kaciga!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Eto me u problemu, probao sam AGV, MDS, LAZER i HJC i kad mi odgovara velicina, znaci da nema lufta da fino stezu sundjeri onda mi je kaciga plitka tj brada (vilica) mi viri malo napolje.  :) Kod HJC (ZF9) nisam bas 100% siguran posto sam je probao davno ali mislim da je i kod njih isti problem.

Negde sam kanda na forumu citao da je neko imao takav problem ali ko zna kad i u kojoj temi.

Sta mislite gde probati i koje kacige za ovu moju glavudzu? Inace obrazi su uzi u odnosu na gornji deo glave. Ima li takvih integralki ili da kupim enduro kacigu?

ja pisao pre godinu i jace dana isti problem

Pasovala mi NITRO i bas ta HJC koju i sad nosim doduse ona u mm mi se uklapa ! Ni suomy ni caberg a pogotovo agv koja je najplica od svih !

HJC zf9 je perverzija dobra kaciga i za te pare nema bolje !

A koju AGV si probao? Nisu svi kalupi i modeli isti. Ostali modeli (skoljka) nemaju veze sa GP-Pro sto se tice dubine. Isto je i sa ostalim proizvodjacima.

Ja sam coveku rekao da je AGV GP-Pro najdublja kaciga koju sam probao (a probao sam sve zivo sto se kod nas moglo isprobati) i stojim iza toga.

Moj drugar ima tu HJC zf9, i plica je od moje GP-pro, da ne pominjemo da se kvalitet ne moze porediti...o Suomy i Caberg (sve modele u tom cenovnom rangu probao) da i ne govorimo (sto se tice dubine).

Znaci, ako ostale kacige (sve koje si naveo) pokrivaju bradu, i potiljak, a Gp-Pro ide dobro preko brade, i pokriva dobar deo vrata, znaci kao duboka cross kaciga.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja