acim 766 Napisano Jul 23, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Proizvođač V-Twin agregata, S&S Cycle je povodom svoje 50-godišnjice nagradio najbolji custom model motocikla koji koristi njihove mašine. Prvu nagradu je odnela japanska firma Hot Dock. Ostale nagrađene modele možete pogledati ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo svidja! Izgleda da sam poceo da starim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 24, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Što da ne, bar izgleda kompletno drugačije od onih iskičerisanih OCC čopera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan zar nije i inače čoper=kič ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 25, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan zar nije i inače čoper=kič ? Ne bih bio toliko isključiv. http://www.motorcyclegiftshop.com/motorcycle_slang_a-g.html Chopper - A motorcycle that has an extended front end with a greater angle than standard bikes. The term originates from the fact that early riders would cut away, or chop, unnecessary portions of the bike and frame to reduce weight. The raked front end makes for a motorcycle that is stable but not agile. Recently, choppers have gain attention through the popularity of Jesse James of West Coast Choppers and the Tuttle family's Orange County Choppers, featured on the Discovery Channel. Ovi su čak ušli u definiciju reči chopper ;D http://en.wikipedia.org/wiki/Chopper_(motorcycle) Šta znam, meni neki čoperi izgledaju lepo, ali generalno ih ne volim o čemu govori i moj izbor motora. Vidim da i tvoj izbor nije čoper i svakako bih pre vozio TDM-a i gomilu drugih motora nego čopera, ali ne bih rekao baš da su svi čoperi kič. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...