zelendov 0 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: LIVNO Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bikerima Evo stari Emzejaš ulazi na ovaj site ,kupujem malom(190 cm) motor i za oko mu je zapeo yamaha tdr 125 što mislite o ovom motoru 1995 godište uvoz iz švicarske ako neko ima link za service manual ovog motora bio bi mu zahvalan da mi ga pošalje. vidimo se na nekom skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican, posaljite mi vas mail, imam ja user manual. Inace imao sam taj motor duze vreme i stvarno, samo sam sipao dobro ulje i benzin i vozio se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zelendov 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: LIVNO Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju imaš moj email u profilu pa bi te zamolio da mi pošalješ ovaj service manual za tdr 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantabiker 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi ste bili ljubazni da i meni posaljete na e-mail manual za TDR-a? Nigde nisam mogao da dodjem do njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...