Pericahahe 0 Napisano Jun 25, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia leonardo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam apriliu leonardo 125cc 2003 godiste isao sam do radnje i sve normalno i kad sam izasao nije hteo da upali izvukao se akumulator ja skinuo akumulator napunio i upalio iz prve i kad sam krenuo da vozim dodao mu gas i samo se zagusio i ugasio i nije hteo vise da upali ali crevo od filter vazduha je puklo i to je neko pre mene umotavao sa izolir trakom jel moze ds bude do tog creva ili nesto drugo i ne znam zasto je izvukao struju nije mi nista ostalo upaljeno ni kljuc nije nikad u njemu kad god stanem nosim kljuc sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam apriliu leonardo 125cc 2003 godiste. Išao sam do radnje i sve normalno, i kad sam izasao nije hteo da upali, izvukao se akumulator,ja skinuo akumulator napunio i upalio iz prve. Kad sam krenuo da vozim dodao mu gas i samo se zagusio i ugasio, i nije hteo vise da upali, ali crevo od filter vazduha je puklo i to je neko pre mene umotavao sa izolir trakom. Jel moze da bude do tog creva ili nesto drugo? I ne znam zasto je izvukao struju, nije mi nista ostalo upaljeno, ni kljuc nije nikad u njemu kad god stanem nosim kljuc sa sobom. Ps. Ne znam odgovor, al mislim da ti niko neće pomoći kad si sve napisao kao jednu rečenicu bez zareza ,ništa živo se ne razume, boli mozak od toga. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...