Jump to content

Moto Zajednica

PIAGGIO 125 4 TAKTA

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

nekako dosao do mene u posed ovaj paggio 125 izgreban  bez jednog  retrovizora padano sa njega i po levoj i desnoj strani orginalne gume prednja skoro skroz izlizana  za njega treba  A kategorija da bi se vozio!! nije najlepsi nije najbrzi i ne lepe se cice na vlasnike istog  (da bi bio razlog motor ) limitiran je blokadom na tacno 100 km/h jedino pohvalno sto je registrovan.

E SAD  necu da se cenkam a neznam ni dal cu ga ikad prodati za koliko sam ga ja dobio u razmeni  ato je 1000 e  al jedno je sigurno toliko se dobro osecam sto nemoram da pazim da ga ne ogrebem  ne zakacim na ivicnjak ili o drugi auto( 2-3 puta) a on da ga 1000 puta upalis isti ni da stucne da mi da povod da se rastanemo

ako nekom treba ovo da se prevozi tu je!!!!!!!

post-4181-12879001395668_thumb.jpg

post-4181-12879001396117_thumb.jpg

post-4181-12879001396343_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 4 postova

probam da vidim sta mogu od ovoga da naucim , zamisli da mi je da moram  da ga prodam hiljade njih bi me pitalo sta znaci ona mala od 150 drugih ogrebotina  sa leve ili desne strane. naprotiv ponasam se kao potrosac a ne kao TROTER  uzivam u svakom danu kad upali  i svakom 5-6 kad na pumpi sipam 4 l goriva  , kad pomislim da treba da promenim  prednju gumu  a od bolje do gore razlika 200 din  asve zajedno oko 2000. din a da za grad  OVO SE ZOVE CAR!!!

i kad malo razmislim netreba mi nista samo hocu da se hvalim 

pozdrav bajkerima !!

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

ti sa tim skuterom k`o ja sa mojim Rendzerom (reno 4)...ko me  cukne-cukne,koga cuknem-cuknem..vozim bez brige :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja