zoran GROS 0 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan nekako dosao do mene u posed ovaj paggio 125 izgreban bez jednog retrovizora padano sa njega i po levoj i desnoj strani orginalne gume prednja skoro skroz izlizana za njega treba A kategorija da bi se vozio!! nije najlepsi nije najbrzi i ne lepe se cice na vlasnike istog (da bi bio razlog motor ) limitiran je blokadom na tacno 100 km/h jedino pohvalno sto je registrovan. E SAD necu da se cenkam a neznam ni dal cu ga ikad prodati za koliko sam ga ja dobio u razmeni ato je 1000 e al jedno je sigurno toliko se dobro osecam sto nemoram da pazim da ga ne ogrebem ne zakacim na ivicnjak ili o drugi auto( 2-3 puta) a on da ga 1000 puta upalis isti ni da stucne da mi da povod da se rastanemo ako nekom treba ovo da se prevozi tu je!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran GROS 0 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ti ga ocrni ko da je tudje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran GROS 0 Napisano Jul 30, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan probam da vidim sta mogu od ovoga da naucim , zamisli da mi je da moram da ga prodam hiljade njih bi me pitalo sta znaci ona mala od 150 drugih ogrebotina sa leve ili desne strane. naprotiv ponasam se kao potrosac a ne kao TROTER uzivam u svakom danu kad upali i svakom 5-6 kad na pumpi sipam 4 l goriva , kad pomislim da treba da promenim prednju gumu a od bolje do gore razlika 200 din asve zajedno oko 2000. din a da za grad OVO SE ZOVE CAR!!! i kad malo razmislim netreba mi nista samo hocu da se hvalim pozdrav bajkerima !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 30, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ti sa tim skuterom k`o ja sa mojim Rendzerom (reno 4)...ko me cukne-cukne,koga cuknem-cuknem..vozim bez brige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...