sasacg 239 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izlazim iz Delta City-ja na Novom Beogradu i vidim motor koji se krece iz pravca Buvljaka i ne ide brzo,jer je cini mi se i crveno na semaforu.U jednom trenutku cujem da koci i vidim vozac pada sa motora koji nastavlja da kliza kroz raskrsnicu.Srecom ni vozac ni motor nisu udarili u benderu ili semafor,sto je vrlo lako moglo da se desi.Prosli smo odmah kolima da vidimo jel sve Ok,jos ljudi se zaustavilo da pomogne...Vidim svi stoje,niko nema vidljivih povreda,izgleda da je samo isklizao...Motor su podigli,cini mi se da nema vecih ostecenja... E sad,nisam siguran ali pre pada,vidim taksistu koji se kretao i istom pravcu,cini mi se...Da li ga je on isekao ili ne,nisam siguran,ali je taksista parkirao auto u blizini i zvao nekog telefonom...Cini mi se da je imao udela u udesu,ali da ne gresim dusu... Uglavnom,izgleda da je decko dobro prosao...Ako neko ima vise informacija neka napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jul 19, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan dobro je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 20, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran za vreme? Mislim 00.50? Neverovatno je kako nastaju nesreće niotkud kad nema saobraćaja skoro uopšte... Koji motor je u pitanju? Da nije možda bilo ulja na asfaltu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 239 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran za vreme? Mislim 00.50? Neverovatno je kako nastaju nesreće niotkud kad nema saobraćaja skoro uopšte... Koji motor je u pitanju? Da nije možda bilo ulja na asfaltu? Siguran sam za vreme,a sto kazes,nema saobracaju uopste,to je i mene zacudilo.Mozda 2 automobila i ovaj motor ...Bio je cbr600rr cini mi se. Prvo sam pomislio da nije proklizao ne zebri,a onda vidim taksistu kako se zaustavlja,neposredno kod mesta pada.E sad,mozda je stao da pomogne,a mozda je doslo i do kontakta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...