Obelix 140 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije a onaj teksas minić.... :o Ma jok bre cini ti se... eto i vid te izdaje ;D Vruće pantalonice...ćoro jedan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije a onaj teksas minić.... :o Ma jok bre cini ti se... eto i vid te izdaje ;D Vruće pantalonice...ćoro jedan :D Ništa ne verujem dok ne napipam to jes't opipam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo ok super sam se provozao sa onim nekim kako li bese MAki k7 sminkerom koji non stop divlja ispred mene i točkira kad vozi ali sta cu mlad je nauciće kad tad hehe Šala naravno lepo smo se provozali put od N.Bečeja do Bele Crkve recimo od skale jedan do pet 5- stvarno odlican put ,skup je bio ok samo mije malo bio skupo 400din meni licno puno para za to ali otom potom ovako mi je bilo solidno sto i Maki kaze tanak rucak ali ukusan opoznao i sreo neke ljude sa foruma zadovoljan m,ada kad sam stigao kuci motor mi je bio tako prljav ko da sam dolazio kuci precice na njivama posto od Melenaca do N.Beceja do ulaza u mesto bilo posle podne kisa i sav mi se isprskao bike Zivi bili i ponovili dogodine pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo fotki! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan ijos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija 0 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BELA CRKVA Prijavi odgovor kao problematičan "Kad gosti nisu besni kuca nije tesna" svake godine ima nekih propusta. to se jednostavno desava na svakom skupu ili zurci. Ako dodjete s namerom da se provedete onda slabo i obracate paznju na takve stvari. Nadam se da ste se lepo proveli i da ce organizator sledece godine biti angarzovaniji. Inace u petak je gulas bio neverovatan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan "Kad gosti nisu besni kuca nije tesna" "kada celjad nisu besna kuca nije tesna". Kupanje u B.Crkvanskim jezerima mi je zelja jos od 1982.g. koju cu morati sebi da ispunim kad tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ste masine dobro izduvali :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Jul 30, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan izduvali smo se u svakom mogucem pogledu alii VREDELO JE ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...