Velimir02 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko meseci mi se motor pokvario i ustanovili smo da se anlaser raspao a pre nego sto se raspao motor je ispustao cudne zvukove i kad sam ga ugasio nisam mogao da ga upalim, i kad sam skinuo anlaser i otvorio bio je raspadnut bukvalno.....narucio sam novi i stavio pre dva dana, situacija je bila ista motor kad se malo agresivnije vozi i prelazi 6/7 hiljada obrtaja ispusta cudne zvukove i kao da koci, isto kada sam stao i ugasio motor nije hteo vise ra upali.... sta bi to moglo da bude i da li je neko imao slican problem u pitanju je Yamaha R125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2740 Napisano Jun 2, 2020 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nevaram drugo ime za anlaser je starter. I trebao bi da radi samo kad pritisnes start dugme. Obicno je na poziciji desnog palca. Kad se aktivira motor pustis dugme i anlaser se iskljuci. Nisam strucan ali nesto ti tera anlaser da radi i kad netreba. To jest da se vrti.Da nisi skidao nesto pa poremetio? Seti se, nece nista samo od sebe.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimir02 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa majstor je rasklapao masinu jer je menjao dihtung glave jedino ako on nije nesto promenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2740 Napisano Jun 2, 2020 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung glave ne ali dihtung bocnih poklopaca mozda.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 700 Napisano Jun 2, 2020 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Automat anlasera ili relej anlasera ostane ukljucen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimir02 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zbog cega se to desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 2, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad dotraje,kao i na autima... Desavalo se da se ukljuci sam od sebe i vrti dok ima snage akumulator, a u medjuvremenu krene instalacija da se pali i izgori ceo auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimir02 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam promenio pre dva dana stavio novi, i opet se isto desilo i raspao se anlaser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2461 Napisano Jun 2, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nov ili polovan?Moze da se desi kao sto su kolege ranije navele da ostane starter "ukljucen"pa non stop vrti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimir02 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nov stavljen, pa znam da vrti ali ne znam zbog cega se to desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 2, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Surla85 je napisao: Automat anlasera ili relej anlasera ostane ukljucen... Napisao vam kolega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimir02 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali kako to da resim, da popravim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16540 Napisano Jun 2, 2020 Integrisan, 9454 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ili ti glavi start dugme ili imas negde spoj u instalaciji koji aktivira automat anlasera ili ti se sam automat ukljuci pa aktivira anlaser. Zameni anlaser opet, zameni automat anlasera, rasklopi start prekidac i vidi kakva je tu situacija il promeni ako nisi siguran da je dobar, precesljaj instalaciju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimir02 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2575 Napisano Jun 2, 2020 Andragog, 5138 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne probaj ništa više, teraj kod majstora. Ako ti je zaglavio frajlauf, vrti ga non stop i razleti ga ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19033 Napisano Jun 3, 2020 Integrisan, 5743 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste tvoj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 3, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Биће да је заглавио фрајлауф Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimir02 0 Napisano Jun 3, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Koje je godiste tvoj motor? 2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19033 Napisano Jun 3, 2020 Integrisan, 5743 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Velimir02 said: 2010 Nije toliko mator, cudno da pravi probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimir02 0 Napisano Jun 3, 2020 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, srrdjan je napisao: Биће да је заглавио фрајлауф Kako to da resim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2575 Napisano Jun 3, 2020 Andragog, 5138 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da se skine frajlauf i stavi nov ili da se nekako popravi ako je ikako moguće ! Kod nekih motora se treba mnogo raditi a kod nekih ne. Zato treba majstor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2575 Napisano Jun 3, 2020 Andragog, 5138 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari treba majstor da prvo uspostavi ispravnu dijagnozu... mi pišemo odokativno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 4, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ако ниси макар мало у материји, батали одузеће ти много времена а исход упитан. Имаш ли неког мајстора да установи квар и онда је све остало механика ( мислим замена делова ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 4, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će morati strana gde je frajlauf da se skine i ustanovi šta je problem. Poslato preko kolena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...