Mariobl 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav trebam pomoć imam yamahu r6 1999 godina kada ju upalim trokira neće da primi gas nikako karburatore sam nosijo na čišćenje kupijo nove cinspule ali i dalje neće da radi dali mi neko može dati nekakav savjet šta da radim hvala unaprjed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 2, 2020 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta su ti "cinspule" ?????!!! Savet ? Odvezi motor u servis, kod nekoga da ti to sredi A pre svega toga predstavis se u adekvatnoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 2, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa pretstavio se : Mario Banja Luka Vozim Yamahu r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mariobl 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cinspule su ti bombine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan E nije bolan bombina nego je bobina.I bobina I “cinšpule”-zündspuhle nisu autohtone-izvorne riječi, to su udomaćeni strani izrazi. Kod tehničkih pojmova je to jako česta pojava jer se nekada davno tako učilo. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...