Ilijaa 0 Napisano Jun 1, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanima me vase mišljenje o ovom modelu motora. Naime hteo bih da kupim neki motor do 50 kubika i naišao sam na Apriliu sr 50 ( 650€). Ona je 2002. godište ali je prešla 28 000km. Vlasnik kaže da je menjao klip i karike. Takodje naišao sam i na Gileru Runner 18.000km, malo starija nista joj nije radjeno i cena je ista kao za Apriliu. Motor bih vozi u selo, znači ima i brda i ravno. Zanima me mišljenje nekog iskusnijeg od mene, da li uzeti ovu apriliu jer mene samo plaši ta kilometraza. I kada bih je uzeo da li bi po nekom Vašem mišljenju imao još nekih dodatnih ulaganja. Sada video sam dosta da pitaju '' zavisi koliko ces da predjes'' ; ne znam, ali neće da stoji pokrivena sigurno :). ~ Ili neki Kinez poput sprint, keeway ili peda koji je 2008+ godište sa pređenih +5.000km. Ne znam sta je sigurnije i bolje, naravno hoću da motor i ide na ravnom i da vuče uzbrdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2939 Napisano Jun 1, 2020 Ne silazi, 5026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам за Џилеру Ранер иако ни једно ни друго није "за по селу". Ако је су пластике и рам ОК машина се среџује и код Априлије и код Џилере. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...