Laki_90 620 Napisano Maj 29, 2020 (promenjeno) Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Први сам власник. Телефон има на ивицама трагове коришћења док су леђа и дисплеј без тачкице. Замењени су пре пар месеци и стављени су нови ОРИГИНАЛ. Уз телефон иде кутија, упутством пуњач, кључић за вађење сим картице и онај додатак за конектовање УСБ-а. Дајем и оригинал самсунг флип торбицу у добром стању. Батерија држи стандардно као и већина данашњих телефона у зависности од коришћења. Просек један дан. Потпуно исправан телефон. Цену понудите сами на пп или на 063/539940 пошто не знам шта је коме реално и колико ко може да плати. Телефон ми није потребан али га нећу поклонити. За све остало стојим на располагању. Promenio Maj 29, 2020 član Laki_90 Додавање слика Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 29, 2020 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Молим админе да закључају оглас. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2668 Napisano Maj 29, 2020 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Znači prodato? Pa valjda ti viteže imaš opciju:"Zaključaj oglas" Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 29, 2020 (promenjeno) Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Није продат него желим да заобиђемо сувишне коментаре Promenio Maj 29, 2020 član Laki_90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...