Bole brucos 0 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ne Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ja sam Bojan iz Beograda i nisam vozio dva tocka vise od 25 godina. Sad ulazim u drugu mladost pa je vreme da se podsetim lepih stvari kao sto je voznja dvotockasa. Posto sam brucos u ovoj oblasti, nadam se da cete mi malo pomoci u snalazenju. Pozdrav za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1754 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Na BJB forumu, mnoštvo korisnih stvari u raznim temama koje će ti sigurno pomoći, da udomiš nekog lepotana, uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosaoo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...