No_LiMiT 81 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam paket u Beču, plastike motora, metar sa pola metra tako nesto, malo teži al nije strašno. Pošto je i dalje situacija takva kakva je zanima me da li ima neko ili zna nekog da ide kamionom, šlepom itd pa da bi se mogao poslati paket? Pošta mi nije opcija jer bi koštalo a i uzeli bi da carine i udare dažbine sigurno. Idu neki autobusi vidio sam al reko da vidim ovako po preporuci ili neko poznat prvo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8261 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Стрпи се још мало, за једно две недеље креће и путнички саобраћај, а тада ће бити много више бусева, преко њих је и најлакше послати пакет. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes, mogao bih onda i sam otic no mi je istekla registracija na auto, pa zavisno od cijene karte mogu sam busom otic za to ili poslat mi neko pa platit, jedino sto su plastike pa je malo lomljivo a i ne bih da carinici krenu da smaraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4351 Napisano Maj 27, 2020 Svrati cesto, 3517 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ok 35 e povratna karta Sabac- Bec. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...