Dzigi 12 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Desni amortizer na viljusci je procureo,u pitanju je yamaha majesty 250 iz 1996 god.Ali kako stvari stoje jos uvek nemogu da nadjem majstora koji to moze da mi sanira za krace vreme.U Rodicu nemaju semering i ceka se oko 30 dana.Dimenzije su 33*45,5 Svaka informacija ce mi biti od pomoci o semerinzima i majstorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi za semening u suzukiju imaju veliki izbor ( oni su ti na kraju francuske ulice pre pruge ka luci beograd). mozes i kod jasminka da pogedas ali neznam telefon pogledaj teme u poslednjih mesec dana tazio sam SEMENING 33*45*10.3 (kupio sam ga u rumuniji) neko mi je dao telefon http://www.bjbikers.com/motottim/ ili ovde. Covek za kojeg su mi rekli da radi amortizere receno mi je da se nalazi u trscanskoj od bulevara levo na levoj strani raspitati se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost postoji problematika sa tim semeringom pošto je na pola odnosno 45,5. Standard je 46 ali izmisliše djubrad toplu vodu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od yamahe virago 250 jedan semering za viljusku, ostao mi je kao rezerva ali sam motor prodao pre par meseci, proveri da li ti odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko VIR uvozi japanske Vesrah semeringe. Telefon radnje je 011/319-3787 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Jul 11, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Za delove-Sale iz Trstenika 063\8359740, decko je vrlo korektan, radi delove za sve japance. Narucis, sacekas nedelju dana i platis kada na autobuskoj stanici pokupis delove, prosto k'o pasulj. Reda velicina, za Hondu VFR750 semerinzi su 20e par. Sto se majstora tice, nisam siguran ko bi se od njih iscimao da ti to uradi za normalne pare. Savet je da uradis to sam, jako je prosto, samo prvo nadji semering i servisno uputstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan JASMINKO nema. Milance80 cim proveim javljam ti.Ostavi mi tvoj broj na PM. Sto se tice majstora nasao sam ko ce da mi radi ako nadjem semering odvojeno.Mislio sam da to mozda ide zajedno i da resim sve na jednom mestu ujle....semering.....rad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da si u svilajncu lakse bi smo,sve bi smo na jednom mestu sredili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan odakle si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan CERAK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Narucio od Saleta iz Trstenika 0638359740 par 25 e. Cekam pa se javljam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Stigli semerinzi.! ;D Sad je red na REVOLUTION a da sve to rasturi i ponovo sklopi :o hi hi hi hi hi HVALA SVIMA NA POMOCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...