GoranTini 319 Napisano Jul 12, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra, keve mi. Uskoro cu da obidjem taj deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Maestro Lalajko, tvoja slova i slike treba da ubace u udžbenike geografije za osnovnu školu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez 150 fotki po putopisu ! ;D ;D Svaka ti cast, da ti svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo osvezenje za mene ovde u Africi.......da gledam i uzivam citajuci tvoju reportazu. Zaista lepa tura po prelepoj Srbiji. Prijatelju Lalajko, moracemo da se provozamo kada budem na godisnjem odmoru sledece godine. Zaista imamo sacim da se ponosimo, Srbija je prelepa............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za put i putopis. Lepo je izdokumetnovano i sto je jos vaznije tu su i karte, pa covek moze da ponovi, kad stigne pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Bar si video kakav je put kod nas na jugu, ipak je ovo Babusnica brale. Mada tvoja afrika samo pliva dok meni na ovom mom skuteru sve utrni posle 30-40 km voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan mnogo lep putopis. krivo mi je sto sam prolazio tom deonicom a nisam imao bas puno vremena da obidjem sve. nikad nije kasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...