dzolaja 89 Napisano Avgust 9, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je stvarno vise nego korektna,cak i meni svasta pada na pamet ;D iako mi se ne svidja Pegaso Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan sszgo, Jeli tajna koliko je ovaj Hornet koji ciljash ... Ljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hornet je oko 3600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite, kolika bi trebala biti realna doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan sszgo, Daj dodatne detalje za Horneta .. Poreklo , 600 ili 918, registrovan , starost , kilometri (ako su pravi) , stanje samog motora, agregata i guma pa cu pokusati da ti dam misljenje za doplatu .. Pratim Hornete na svim meridijanima kako bi se pripremio za prolece pa imam neke ideje .. pozdrav Ljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan covek kaze ovako 600 kubika , uvoz iz belgije, 2002, mora da se registruje + tablice (pretpostavljam oko 200 e dodatno?) ima od opreme zadnji blatobran i vizir, promenjene neke detalje mislim da su retrovizori i jos nesto... za stanje potrosne robe kaze da je sve u redu bez ikakvih ulaganja za agregat isto kaze da nema nikakvih problema km - mislim oko 20000 ali nisam siguran moj motor nije registrovan - registracija je oko 150 i lanac i lancanici i prednja guma nisu sjajni, ostala potrosna roba sva nova od pre 200km, agregat je ok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan sszgo , misljenje je na PP Ljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan sszgo .. Sad sam prochitao nesto na Forumu o nekom zutom Hornetu .. Da neuletish u neku bezveznu problematiku sa tim zutim Hornetom Evo to link ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22294.0;topicseen Prochitaj poruke od Acima - a Pozdrav Ljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Avgust 10, 2008 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje sanse da te ja ratosiljam ove muke, ako ne ode motor za jedno 10-ak dana. Jbg kad mi nije moj gotov jos uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nazalost prodat zuti hornet a ja odo na more za 3-4 dana vise mi nije toliko hitno da prodam i zato vracam cenu na 2200 za motor ili 2300 sa koferom dok sam na moru motor moze da se pogleda na ceraku, bice u garazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... da osvezim malo... danas stavio novi lanac i lancanike, did x ring vx 520 ,kupljeno u guevari... posto me je ovo kostalo 120 eura + rad, cena je sada 2250e (+100 opciono za kofer) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zamenjene i gume, stavljene vrlo dobre polovne prednja bridgestone zadnja metzeler balansirani tockovi update cene - 2300 bez kofera, 2400 sa koferom... ako neko cita od zadnje strane da ponovim ukratko:::: Aprilia Pegaso 3 godiste 1997 (model 1997-2000), kilometraza 33000 km Bordo boje, prva farba, odlicno ocuvan Servisno uputstvo na cd-u na engleskom (servis motorcikla + ROTAX motora) Servisni DVD (video koji pokazuje kompletan servis motorcikla + ROTAX motora) Centralni stender, Grejaci rucica, Cirada Kofer u boji motora 52l Vlasnik Pre 200km odradjeno sledece: Novi lanac i lancanici DID Nove plocice napred i pozadi Novo ulje i filter ulja Selenia performa sintetika Nova nippon denso platinumska svecica Ocisceni i nastelovani karburatori Novi filter vazduha Novi filter goriva Balansirani tockovi Gume vrlo dobre, prednja bridgestone zadnja metzeler (nisu ove sa slika) Beograd Cena: 2400e, ili 2300 bez kofera 064 1201494 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji sansa da se CD i DVD nekako dupliciraju i nadju kod mene. Posto vozim BMW isto rotaxova masina a i ceo motor je radjen po Pegasu. Naravno nesto bi se vec dogovorili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti iskopiram ali kako dalje, nisi u bg?... pisi na pp u vezi toga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo refreshujem, cena 2300e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodato po bagatelnoj ceni od 2100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Vala jes' bagatelna cena... vredi vise! PozZ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...