Simunsen 16 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan GSR 600 otisao novom vlasniku,da se slatko navoza kao i ja.Vreme je za novu masinu.Suzio sam izbor na ova dva modela,ako nekoga poznajete da prodaje solidan motor preporucite,nemojte se stideti Budget 4500 eur. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dodji u Borcu do mene. FZS 1000. (2004)Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16841 Napisano Maj 16, 2020 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fazer 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan DaSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nemam neku reprezentativnu sliku al ako si zainteresovan napravicuSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan sam kuciSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5342 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako dilema izmedju dva skroz razlicita motocikla? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da,jesu totalno drugaciji.Linijski 4 ili V2 150ks ili 100ksZnam razliku.Svidjaju mi se oba,i razum kaze koji bude u boljem stanju njega cu pazariti.Ja sam napravio zbrku ovde i povlacim pitanje u diskusiji "Koji je bolji?"Dakle,ostaje ako se neko nekoga seti da slucajno prodaje jedan od ova dva modela gore navedena,neka mi javi.Ima pivcugu momentalno od mene Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 16, 2020 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima veze što su različiti, ja trenutno gledam tri motora koji veze jedan sa drugim nemaju ....svaki ima svoje prednosti i mane, onaj koji mi se tog jutra kad krenem po motor bude najviše motao po glavi završiće u garaži! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Za tu lovu komotno uzmeš FZ1... Svidjaju mi se mLogo... i kad sam kupovao motor bila dilema, prevagnula udobnost i položaj ali... ima jedan lep u oglasima, često parim oči... malo više prešao ali nema veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, shoyyka je napisao: Za tu lovu komotno uzmeš FZ1... Svidjaju mi se mLogo... i kad sam kupovao motor bila dilema, prevagnula udobnost i položaj ali... ima jedan lep u oglasima, često parim oči... malo više prešao ali nema veze... Na koju mislis komšo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZ1 Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ1 Fazer, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ne da nisu isti nego mnogo nisu isti. Da li bi uzivao da ih vozim, nema sumnje.Probaj oba pa donesi odluku.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZ1 Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ1 Fazer, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo... Fino izgledaSent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...