Влајко 1510 Napisano Maj 13, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Тражи се Јамаха ФЈР која има жељу да добије новог власника тј. мене. Предност имају старије даме, прве генерације и сребрне боје али све долазе у обзир за разматрање. Мојих пет пара... 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 14, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha fjr 1300 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha fjr 1300, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 48000 km... Ja bih ovaj pogledao. Samo sto ta cena mora dosta dole. Al da imam neke informacije da ovaj lik dobro odrzava svaki motor koji vozi i da je picajzla po tom pitanju, to imam. Video sam i motor uzivo. Imamo neke zajednicke poznanike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Maj 14, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao čaša. Znam vlasnika,moj dobar drug,što se tiče održavanja stvarno picajzla. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 14, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Да, вреди погледати, после викенда... Цена јесте мало повисока за прву генерацију али добро, није фиксна... А искрено, плава ми и није баш у топ 3 боје...Мојих пет пара... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Maj 14, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Al ona slobina slika na kraju oglasa... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 16, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Погледао плавог, уредан, чист, види се да је одржаван добро... Лепо ради, једино што је плав Цена би ишла доле за озбиљног купца, рече продавац... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 17, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да требамо да затворимо ову тему... Јадранка, све најбоље... Јаворка, добродошла!Мојих пет пара... 12 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Maj 17, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo sedište. Nek je sa srecom ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 17, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nek te lepo sluzi i uvek bezbedno vrati kuci 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 17, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno izgleda i dopada mi se ova pozicija dodatnih svetala (kako se okrece tocak svetlo prati putanju), kao maglenke na novijim vozilima osvetljavaju tamo gde svetla izostanu.. Da te dobro sluzi i puno bezbednih kilometara! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 17, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Хвала другари, хвала пуно! Није било лако преломити после оног што се десило али идемо даље...п.с. Да, седиште је бања за доњи строј Мојих пет пара... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9508 Napisano Maj 17, 2020 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke ! Bas lep motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2818 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa mašina i drago mi je što si prelomio, jer sam pratio i onu drugu temu . Neka te sa srećom služi i uvek bezbedno vrati!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 18, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Хвала другари, хвала лепо! Сутра идемо до нотара и у пореско... Зна ли ико (бар отприлике) колико пореско може да ме кошта (и колико се чека)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Maj 18, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ceka se 20 dana. Mene za prosli oko 3000 din. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 18, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan TDM900 sam prodao pre 11 dana, poresko smo završili u Čačku u danu, tačnije prvi radni dan posle vanrednog stanja, a na rešenju je iznos bio nepune 3000 rsd. Cela usluga agencije za ugovor, odjavu, poresko je bila 5000 plus trošak kod notara (1800 rsd - 3x ugovor i 2x ovlašćenje koje sam dao agenciji da završi sve). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...