Mikka 431 Napisano Jul 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Icimala me Mina da se provozamo do NS i da odemo do rancha MK Brothers na suljpa ! ;D Tamo nam se prikljucio i Majstor kvarisa. Mina, Dusan & ja. Kafa u route 66 i stigli na ranch MK Brothers-a, odma palo otimanje o ljuljasku ! ;D A onda se pojavise Indijanci & Kauboji ! ;D ;D ;D "I'm a cowboy, on a steel horse I ride I'm wanted dead or alive Wanted dead or alive" Obratiti paznju na tablicu ! ;D I oni dosli da se ogrebu za suljpa ! BTW bio je odlican ! Iron horse ! Sve je tu, vincester... Uhhh !!! sta je ovo !!! :o pa samo majka moze da ga voli (mislim BMW i vlasnik !) ;D ;D ;D ok, ok ! o ukusima ... NO comment ! ;D Suljpa time !!! ;D ;D ;D Disi kvarisa, disi ! ;D Nagradno pitanje ! koji je ovo bike ! ;D Onda smo Kvarisa i ja pobegli na Frusku goru da sabijemo kafu, sreli Laki TC-ija i neku ekipu koja se sprema za oranje ! ;D posle kafe, polako krenuh kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Uhhh !!! sta je ovo !!! :o pa samo majka moze da ga voli (mislim BMW i vlasnik !) ;D ;D ;D ok, ok ! o ukusima ... To je R1200CL ima vec napisan tekst o njemu samo ceka da prodje redakciski odmor i da ja okacim slike pa da izadje na naslovnu Lepo od vas sto se niste javili, posto bi ja i brutus tesko dosli jer smo uzeli danas da sarafamo nesto oko mog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan @RoaD GunneR Sorry ! bilo je nekako stihijski !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Lepo od vas sto se niste javili, posto bi ja i brutus tesko dosli jer smo uzeli danas da sarafamo nesto oko mog motora. Tako da ne treba da se izvinjavas al sledeci put se obavezno javljaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Smradovi, sto ne zovete kada dolazite?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Smradovi, sto ne zovete kada dolazite?! ;D Pa jbte !!! otkud znam gde si ! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Smradovi, sto ne zovete kada dolazite?! ;D Pa jbte !!! otkud znam gde si ! :-\ Pa njega ces pre naci u NS-u nego mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 6, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Nagradno pitanje ! koji je ovo bike ! Odgovor: Meni lici na Hondin motor CB250N, mada nisam 100% siguran. Cestitke na lepoj reportazi, zaista lepe fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije ! ;D ajmo dalje ! Fala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 6, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D fenomenalno .. Zao mi je shto nismo mogli sa wama .. widim bilo je weselo .. jbga .. next time .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Jul 6, 2008 Ne silazi, 5589 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzivancija!!! Sto se tice onog bikea, da nije Yamaha SR 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ode Mikka u choperase ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pa ovo internacionalno moto susret sudeci po tablicama! P.S.: Hocu jedan lazy bag!!! :'( Ali stvarno, hocu bas takav crni sa Guarana sovom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...