sicilijano 2 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam Kawasaki Z800 i imam veliki problem za pronalazenje kormana... pa ako neko ima na stanju da mi kaze uzimam odma! Uz to mi trebaju vozaceva leva i desna nogara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Maj 11, 2020 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sicilijano je napisao: Pozdrav, imam Kawasaki Z800 i imam veliki problem za pronalazenje kormana... pa ako neko ima na stanju da mi kaze uzimam odma! Uz to mi trebaju vozaceva leva i desna nogara! Pogledaj na "kupujemprodajem". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 12, 2020 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Bane je je napisao: Uz to mi trebaju vozaceva leva i desna nogara! Ima i na Aliju. Ako neces da cekas onda kp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicilijano 2 Napisano Maj 12, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, cicko_ru said: Ima i na Aliju. Ako neces da cekas onda kp. Ma znam da ima na aliju, al ko ce da ceka mesec dva po ovakvom vremenu. Nasao sam nesto na Kp i svakog kog sam pozvao kazu da nemaju odgovorajuci za z800. U principu se i ne razumem nesto preterano u ovo pa sam zato i posao ovde da mozda neko moze da mi kaze koji bi mogao da stavim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...