tibor 467 Napisano Maj 3, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan zeza me kontakt, u kutiji ispod kontakt brave. Gde bih mogao naci zamensku ili kako resiti problem? Par puta sam je vec otvarao i lemio kontakte ali dosta je bilo. Kako resiti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1273 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao apriliju, rešavao sam problem sa majstorom koji je lemio, uspešno i radila je. a moj drugar isti model je resio problem dodatnim prekidačem, to je mala amperaža služi samo za napajanje kompjutera, znaci ključ di sluzi za mehaničko zaključavanje brave a prekidač za napajanje kompjutera, posle sve radi isto. moraš voditi racina da ne zaboravljaš da ga isključuješ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sen 0 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan imao sam isti problem, samo sam produžio te dve žice za jedno 10tak cm, za sad radi dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam verovatno isti probelm. Kako ste skidali kutiju ispod kontakt brave, i da li ona moze da se otvori i kako? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 8, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Na misice sam je otvorio. Tako da sam skroz dosao do tih bakarnih kontakata. Kao da su lamele sastavljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan A od kontakt brave kako se odvaja, srafovi prolazi kroz ova dva kruzica sa desne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ta dva srafa drze kontakt bravu, unutrasnji beli deo sa zabicom je kliknut u celinu. Te zabice pritisnes i razdvoje se elementi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...