Djox 7 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan 1981.god. registrovana do 13.09.2009.god 1400 jura, moze zamena za auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Sta te interesuje od kola? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan E nije mi nesto mnogo bitno samo da je do 1400 jura jer nemam nameru da sad doplacujem za auto u sred sezone, sa doplacivanjem na jesen kad pocnu kise i kad mi auto stvarno zatreba.....sad mi samo pase kljuc za kljuc! Zdra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha, dobar ti ovaj citat u profilu, to bi u slobodnom prevodu na Srbendijanski glasilo "Kolji, samo ne davi!" Sorry za off topic... Nego, evo ti Mazda za tu Kawu i dodjes mi 1000 evra do nove godine ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Jul 12, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan pala cena na 1200 jura.....moze zamena za SKUTER ILI AUTO HITNO HITNO HITNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje mozda honda rebel 125 ? Ja sam vlasnik,reg. do pola septembra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...