PETZKOO 0 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: JUG Motocikl: Yamaha bw Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ovaj jako redak model na nasim prostorima.Da li neko ima neku informaciju da li postoji neki u Srb ili okolini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6589 Napisano April 23, 2020 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam...a verovatno i ti, da je ovo jedna ooopasna boleština. U administrativnom smislu to je kao kros motor i to se nigde ne registruje...pa nisam baš siguran koliko ima interesenata za jednu ovakvu skupu igračku, kojom druge vožnje nema sem staze ili kakve vukojebine do koje je treba "preneti". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PETZKOO 0 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: JUG Motocikl: Yamaha bw Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je bolestina 350cc 2t ali ovakva legenda i bez registracije da se poseduje je veliko zadovoljstvo. Video sam par komada u Rumuniji ali ne znam da li ima nekih problema oko uvoza bas zato sto je vozilo za stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan sigurno si video ovaj: dooosta je star oglas, tako da ne znam kome je na kraju otisla, ako je uopste otisla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PETZKOO 0 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: JUG Motocikl: Yamaha bw Prijavi odgovor kao problematičan Video ali je prodata valjda negde u Nikšicu se vozi ,a i nema papire.Cak sam pokusao da kontaktiram prodavca ali kao da je u zemlju propao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Da, steta sto nema papire. Koliko sam gledao na oglasima, trentno ih nema uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PETZKOO 0 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: JUG Motocikl: Yamaha bw Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumu ne znam mozda nisam stavio temu u dobar odeljak ali nigde nisam na forumu nasao atv/quad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...