crni16 1 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, pa poceli su sa ovakvim reklamama, ipak nije za saobracaj, ali jesu jezive, ja kad sam j e prvi put pogledao stvarno sam se najezio, i pomislio da je i kod nas konacno pocelo ovakvo reklamiranje, nije bas brutalna kao ova, ali pocelo je... Pogledajte na YouTubu 77 zena za 7 dana ili tako nesto!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da pustaju u srednjim skolama da klinci koji pocinju da voze imaju neku predstavu u glavi sta moze da se desi iz trenutka nepznje.Istina je da je jako surovo, ali stvarnost je jos surovija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da pustaju u srednjim skolama da klinci koji pocinju da voze imaju neku predstavu u glavi sta moze da se desi iz trenutka nepznje.Istina je da je jako surovo, ali stvarnost je jos surovija. U potpunosti se slazem sa tobom!!!I to sto je pre moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa svime do sad napisanim, bolje je da se ljudi sokiraju ovako, nego u stvarnom zivotu. Podrska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Podrska ovakvom dokumentarcu. Predlazem da pored toga sto bi strvarno trebalo da se izdejstvuje da se to prikazuje u medijima narocito na TV, prikazivanje u skolama takodje je bitna stavka,zakupi se video bim ili vise njih i postave na najkriticnijim mestima u gradovima i jednom nedeljno ili dva puta mesecno ili vise puta pustaju se ovakvi dokumentarci. Takodje mogu da se i bilbordi postave sa datom tematikom. Ja sam se najezila jedva odgledala ceo film ali bi ga opet pregledala. Pa i ja sam majka mislim da bi umrla ako bi se desilo nesto mojoj ceri. Znaci za dobro nas i nasih i onih koje ne poznajemo bilo bi lepo da se angazujemo. Ja mogu da se nekako raspitam za te bilborde a pokusacu i za video bimove. Ako je neko bolji u tim akcijama tj. strucniji neka ne cuti nece mu nista biti ako se angazuje a verujem da vredi. p.s. samo nemojmo da ostanemo na ovom pisanju. Javljam sta sam uradila oko bilborda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sto ja ne vidim klip jel zabranje za nas sa r-ovima ili mi nesto fali mojoj mozilli nevidim nista kunem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan nije zabranjen,kod tebe problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest blackmagic_iv Napisano Octobar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je ovo forum za dvotockase ali ovo se dobrim delom odnosi na kulturu saobracaja. Po meni ovakve reklame bi trebale da se emituju i kod nas i to 00-24h dok se ne ispere mozak nasem narodu... mislim ako su uspeli medijima da isperu mozgove `90tih mogli bi i sa ovakvim necim. http://www.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk Na kraju krajeva licno mislim da i treba ovako brutalne da budu jer drugacije je nemoguce skrenuti paznju. Predlazem adminima da ovaj topic stave u top,sticky ili sta god ali samo da bude na prvoj stranici nonstop, naravno ako se slazu poz. AU J_BOTE......ZABOLE ME GLAVA OD OVOG VIDEO KLIPA....OVO JE STRAVA I UZAS....DEFINITIVNO TREBA DA SE POSTAVE VIDEO BIMOVI U GRADU SA OVAKVIM SADRZAJIMA......DA TI NE BUDE DOBRO KADA IH ODGLEDAS..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je dobro osmisljeno i pre svega poucno. Kada bi svi odgledali ovaj klip sigurno bi shvatili malo ozbiljnije sta znaci brza voznja i opstanepaznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kada me drugari pitaju zasto vozis tako sporo i kad mi kazu da mi od jednog piva nece biti nista, obicno se nasmesim i kazem im da sam uspeo izaci iz nekih olupina bez tezih posledica. Ako mi se ukaze prilika posaljem im ovaj link koji ste svi videli. Za one koji ne uspeju da shvate o cemu se radi, imam drugi link, sa slikama konkretnih nesreca, ali to nije za svakog (medicinski radnici su vec navikli da vide svasta). Posle toga niko nista ne pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, pa poceli su sa ovakvim reklamama, ipak nije za saobracaj, ali jesu jezive, ja kad sam j e prvi put pogledao stvarno sam se najezio, i pomislio da je i kod nas konacno pocelo ovakvo reklamiranje, nije bas brutalna kao ova, ali pocelo je... Pogledajte na YouTubu 77 zena za 7 dana ili tako nesto!!! Aaahhh sad sam bas pogledao, strasna reklama :-X :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 656 Napisano Octobar 13, 2008 drkadzija, 1234 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno puštati na svim videobimovima u gradu , klincima u srednjoj školi, ko učini nešto iz reklame .....pa da tokom robije sveki dan mora da gleda po 2 sata ovakvih materijala i nema žao mi je , kajem se, smanjite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Octobar 13, 2008 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi na pamet pade Paklena pomorandza ? ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Uf bogte... sav sam se najezio! Jezivo ali poucno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jedva pogledah do kraja clip. Surova realnost koja se dogadja u svakom gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
E.T.C. 0 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo, ali poucno! :o Bila je pokrenuta neka akcijia od strane B92 koliko se secam. Ali se nisu bas nesto pretrgli (sto se tice duzine kampanje).. Po meni ovakve reklame bi trebale da se emituju i kod nas i to 00-24h dok se ne ispere mozak... Slazem se u potunosti. Umesto sto guse sa bankama, osiguranjim i ostalim sr....a, bolje da napune bilborde sa ovakvim stvarima, a ne samo da kukaju kako smo na ovom ili onom mestu po broju udesa i kako je situacija u saobracaju katastrofalna ... ma sta i ja k....m, kad Inteza daje kredit za stan, a EURIBOR i NKS ili FSS ili KKS (ili sta vec) nije vezan za svajcarca i iznosi samo 0,5%, a mogu i na more na 65 rata ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 4, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Da, a dobar deo nas misli da se to uvek dešava nekom drugom. Kad su ovakve stvari u pitanju, treba biti brutalan u opomeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo! Ovda se lepo vidi kako jedan trenutak moze da znaci sve u zivotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chooperko 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poucno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan huh..kako brutalno.da se najezis..ali veoma poucno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja muzika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hell rider 0 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan STRASNO ALI IPAK TO JE SUROVA REALNOST. SLAZEM SE DA TREBA DA IMA STO VISE OVAKVIH SNIMAKA NA NASIM TELEVIZIJAMA. SVAKA CAST ZA KLIP. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan S`obzirom kad sam postavio ovaj klip veoma mi je drago da vam jos uvek svima bode oci ... takodje nadam se da ce i svakom novom clanu isto tako. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebstel 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa svim prethodnicima ovo je uzas voma veoma poucno.Skoro sam procitao u nekim novinama da su trebale da pocnu edukativne nastave u skolama na ovu temu samo su u pitanju bili dvotockasi .Video sam i deo materijala koji je bio spremljen u tu svrhu ljudi verujte ovo sto smo videli je limunada spram teme koja je spremljena.U glavnom su koristeni kadrovi i slike iz stvarnog zivota sta je tu sve imalo i sada me hvata jeza.Ali kao sve sto bi mlade ljude prizvalo pameti i ovaj projekat su obustavili jer neki ljudi smatraju da je suvise hard za edukaciju.Napravljena je i druga blaza verzija ali i to nije odgovaralo, tako da su "odgovorni" ljudi za te stvari jos jednom pljunuli na sve mlade ljude koji sada tek krecu u pravi zivot i ponasaju se u fazonu "jebiga vozite ako napravite sranje ko vam je kriv sami ste trazili da sednete na dva tocka" a lepo je moglo iako je malo i strasan projekat dozvati ljude pameti dok je vreme. :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan sad klopao, otvori temu i momentalno mi pozlilo, uzas, ne bih detaljisao dalje.........Vozacima ovaj klip treba pustati pre svake informativne emisije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...