Djole Rs 294 Napisano April 23, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem preklopivi nosač tablice, ja ih pravim od celika debljine 3mm. Ima pogodno mesto za migavce i praktično je univerzalan.Farbam ih u bamper sa teksturom. Osmišljeni i napravljeni u karantinu , imam 6 kom. napravljenih. Ko hoće sam da napravi poslacu mu pdf koji može da ištampa i radi po crtežu ( džabe ). Cena za nosač je 1800din. 0600274678-Đorđe 10 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 24, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto od celika bre brate ?! Ja napravio od aluminijuma 1.5mm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10654 Napisano April 24, 2020 Hronični Motociklopata, 7390 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jes malo predebelo 3mm al bar sigurno nece da vibrira :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 24, 2020 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Odlično urađeno, cena ok, ali... Kako to funkcioniše? Mislim, tablica pod repom, nevidljiva kamerama, ali šta se desi ako te zaustave i vide da NE stoji onako kako je propisano, plaćaš kaznu? Ili pokušavaš da je namestiš u toku kočenja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano April 24, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sreten75 je napisao: Pa sto od celika bre brate ?! Ja napravio od aluminijuma 1.5mm Imao sam od aluminijuma i vibrira dosta, na prošlom motoru ostao bez tablice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano April 24, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: Jes malo predebelo 3mm al bar sigurno nece da vibrira Bolje sprečiti nego lečiti, taj materijal sam ima za 2 nosača, posle testiranja nisam hteo da smanjujem debljinu pre 30 minuta, Nimmin je napisao: Odlično urađeno, cena ok, ali... Kako to funkcioniše? Mislim, tablica pod repom, nevidljiva kamerama, ali šta se desi ako te zaustave i vide da NE stoji onako kako je propisano, plaćaš kaznu? Ili pokušavaš da je namestiš u toku kočenja? Ima video na mom yt kanalu, bila je spuštena tablica, čisto zbog izgleda zaustavio me čika milicajac i upozorio da tako ne treba da stoji i da je vratim. E sad, par drugara kriju tablicu kad voze dinamičnije na nekoj deonici, i kasnije vrate. Možda i na stazi dobro dođe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam poboljsao izradu, tacnije sad je sve masinski(laserski) sem farbanja 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan On 24.4.2020. at 18:46, Djole Rs je napisao: Bolje sprečiti nego lečiti, taj materijal sam ima za 2 nosača, posle testiranja nisam hteo da smanjujem debljinu Ima video na mom yt kanalu, bila je spuštena tablica, čisto zbog izgleda zaustavio me čika milicajac i upozorio da tako ne treba da stoji i da je vratim. E sad, par drugara kriju tablicu kad voze dinamičnije na nekoj deonici, i kasnije vrate. Možda i na stazi dobro dođe. Plus dobro dođe i za putarinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 19, 2020 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li recimo da iseces bocne nosace kofera ako dobijes crtez. Crtez mislim da moze da bude i masinski za CNC masinu. I koliko bi to kostalo okvirno cisto me zanima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mi crteze ako imas, cena zavisi od materijala, da li treba da se crta u cad-u, koliko secenja itd.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Maj 19, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Manite se ljudi mogućih komplikacija i mogućih troškova radi gluposti. Danas ima kamera na svakom koraku i neko može u realnom vremenu da vidi ko prolazi nekom deonicom i da uoči da neko nema tablicu (ili je nevidljiva). Pa onda bude obaveštena najbliža patrola da tog zaustavi i proveri, pa pošto nije tehnički ispravan bude isključen iz saobraćaja i kažnjen, a ukoliko se policajcima "nadigne" mogu da pozovu i šlep službu da to neispravno vozilo odnesu bezbedno negde gde će da bude smešteno dok se nedostatak ne otkloni. A to sve košta! A ti preklopni nosači tablica nisu nikakva novina (koriste se već decenijama) i svaki policajac zna za to i čim pogleda tablicu bude mu odmah sve jasno, a bude posle jasno i onom ko takav nosač koristi (kad mu stigne "papirić" od sudije). 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4157 Napisano Februar 3, 2024 Drug član, 1044 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Praviš li još ove nosače? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 3, 2024 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan pravim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...