Marko06 21 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko u ponudi mjerac temperature ulja ( jmt kataloski broj 709.13.09 ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i ja taj merač na ebay, ali mi je skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano April 21, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na ebay, nego mi lakse ovako uzet ako negdje ima da se kupi... A zanimljiva stvarcica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 21, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Marko06 said: Ima na ebay, nego mi lakse ovako uzet ako negdje ima da se kupi... A zanimljiva stvarcica... Ako ga nađeš ovde kod nas, javi mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 21, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce vam to. Fabrika je gde je trebala stavila merac temperature. Gde nije, za to postoji i neki razlog valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano April 22, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika nekad nije stavljala ni obrtomjere i razne druge stvari pa ne znaci da ne trebaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 22, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/21/2020 at 2:21 PM, Pingvin37 said: Sta ce vam to. Fabrika je gde je trebala stavila merac temperature. Gde nije, za to postoji i neki razlog valjda. Ma ne treba to uopšte pogotovo na mom motoru. To je, iz fazona radi, kada mladi početnici zagledaju motor, a jako malo iskustva imaju, upada im i to u oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano April 22, 2020 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Marko06 je napisao: Fabrika nekad nije stavljala ni obrtomjere i razne druge stvari pa ne znaci da ne trebaju... Čoveku koji nije gluv ne treba ni obrtomer, pa je opet lepo imati ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se @aca-pn nego mi je on pao prvi na pamet kao primjer... @Blueser ako imas nekog u hrvatsku motoshop lavado ga ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 23, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Marko06 said: Slazem se @aca-pn nego mi je on pao prvi na pamet kao primjer... @Blueser ako imas nekog u hrvatsku motoshop lavado ga ima... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...