pikec-tuning 1 Napisano Maj 30, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 30, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma super ti je to...nego gde su tu motori? :roll: :biker: :biker: :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa ima i to, jest' da je zadnja stavka po redu ali ima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jun 16, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi idem ja u Kikindu tamo je kul.Isao sam na mnogo mesta sa kolima ali dosadio mi je sve uvek isto pa dokle i samo pare uzimaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 16, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Arnolde, neka si im rekaooo!!! :bos: Zato svi u Kikindu sledeci vikend na MOTO!!! skup da se malko vozamo :biker: ida malko zalijemo :drinkers: i na kraju da pevamo :muzbend: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Jun 30, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Postavljena je galerija sa oko 300 slika sa PALICA http://www.pikec.com/galerija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...