benellitnt1130 38 Napisano April 17, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TNT 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Danijel Kovacevic, iz Beograda sam i vozim Benelli-ja TNT 1130cc '04. Pozdrav za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 17, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 17, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, benellitnt1130 said: Zovem se Danijel Kovacevic, iz Beograda sam i vozim Benelli-ja TNT 1130cc '04. Pozdrav za sve Danijele, dobro došao. Pozdrav, pa okači sliku motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 17, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan egozotika znaci dobrodosao tornado mi je ostavio najjaci utisak kod benelija inovativni su nema sta pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benellitnt1130 38 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TNT 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici. Uskoro otvaram temu i detaljne slike svega sto sam odradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 21, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...