Direktor 191 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi javlja ortak da je video katastrofa sudar u Bul. Nikole Tesle (na skretanju prema Asterixu). Auto je udario tipa na crvenom krosu. Hitna pomoć je odvezla čoveka. Ako neko sazna više detalja naka doda. Ovaj moj drug radi u CK i ponudio se da sklonimo motor sa ulice u garažu ako treba samo ne sme sam da uzme i da odvuče motor (bez nečijeg dopuštenja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan auto je izgleda neki vojni dzip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan auto je izgleda neki vojni dzip zar opet? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan auto je izgleda neki vojni dzip Jel' se salis, ili si ozbiljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Ma sali se 100%! bilo bi previse? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ne salim se, i ne bih se salio na ovu temu sad sam proverio informaciju, decko je u jako teskom stanju, ima frakturu lobanje nosio je kacigu za bicikl koja se raspala od udarca na motoru su bili on i njegova sestra, isli su od Madmax-a pravo ka SC, vojni dzip ih je skrecuci ka hotelu Jugoslavija isekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan brz opaoravak zelim! nemogu da verujem da je opet vojni dzip! jos jednom brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan uzas..brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 25, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da je i vojska krenula na nas. Zelim brz oporavak i da povrede nisu kriticne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan katastrofalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Meni ortak reče da su u sudaru učestvovali neki Mercedes, Punto i motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jun 25, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan auto je izgleda neki vojni dzip pa to se neki tatin sin opasno kugla po ulicama ruseci motorcikliste ko kegle :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao bg. hroniku i javili su da je decko u teskoj komi :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Auu....jbt...krenula nasa drzava da nas tamani ko muve. Sledece je tenk na auto putu u spicu guzve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Auu....jbt...krenula nasa drzava da nas tamani ko muve. Sledece je tenk na auto putu u spicu guzve. nedaj boze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko vise informacija o ovom nasem kolegi, ja sam danas cuo da je to neki momak sa Topciderskog Brda,ali niko nije moga da mi kaze njegovo ime a mora da ga znam iz kraja, takodje sam cuo da je na zalost jako loshe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan no comment za vojni dzip ,decku brz oporovak zelim. imam jedno pitanje,mozda nije za ovu temu al ajde...sta se desava kad vas udari sluzbeno vozilo,policija ili vojska a on je kriv?ko tu isplacuje stetu,posto je sluzbeno lice krivac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Jun 26, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Štetu isplaćuje osiguranje kod kog je vozilo koje je prouzrokovalo udes osigurano , nebitno dali je vojska policija ili civilno vozilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije zezanje, ja sam juce kod Bogoslovije imao situaciju sa vojnim dzipom......gleda me tip u oci i prolazi par cm od mene, onaj stari Puch, pri tom me obilazi sa desne strane, a postoji samo jedna traka..... znaci katastrofa. Sreca pa vozim ko baba, te ga izbegoh. Cuvajte se papana u smb vozilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan NAZALOST SVE SE TRAGICNO ZAVRSILO!!!! Moja devojka,Dejanova sestra,mi je sve ispricala kada sam dosao u urgentni centar kod nje.... Kod semafora su bili na45km/h,na cisto zeleno su prosli ,Isli su sa Usca ka CK,skot u vojnom dzipu,sa mobilnim u ruci,umesto da ih propusti(pravilo desnog za one koji ne znaju)dao je gascinu zverini od 2750kg,svi ste ucili fiziku u osnovnoj skoli pa znate o cemu pricam,i oni su se zakucali.....u desna vrata.. verovatno mu je taj 1sekund nesto znacio ??? Poznata vam je ona situacija kada izraz lica vozaca u kolima govori "MA KO GA JEBE!"?..i presece vas Ona je izvrstan suvozac i pratila je celu situaciju,zna da su isli 45km/h jer je pogledala cajger neposredno pre ,videla je dzip(puch)i odjedamput mrak. Momci sa Usca,kada su culi udarac,seli su u auto i pre svih(policije i Amb) stigli i pomogli im.... Dejan je najnormalnije vozio,kao i uvek...to se desilo na XL600 starom 20god...to kazem da slucajno ne bude onih prica u fazonu"ma sigurno je divljao" Ona ima lom palca na nozi,longetu na ruci,nebrojeno modrica i kontuzija,posekotina,nosila je Jet kacigu,pravu.... Dejan je posle reanimacije,koja je odmah uradjena i nastavljena na UC,preminuo jutros U sok sobi kada su ga skinuli sa aparata..... Ovo komentarisem jer sam na motorciklu 23god,od 90-te imam dozvolu,i svasta sam video i cuo,ali sta reci.... kada je zeleno kocite!dok kod niste sigurni da mozete bezbedno da prodjete raskrsnicu,makar i mi bili u prednosti,tj.izgleda da u pogledu nas ne vaze pravila saobracaja Cuvajmo se i pazimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Strasno...neka mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan NAZALOST SVE SE TRAGICNO ZAVRSILO!!!! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li barem našli lika koji je vozio džipa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 27, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Jbt place mi se :'( Pa kako je dobio takve povrede da nastrada, nije bila neka velika brzina?!?!?!? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan :'( ne znam sta da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...