ivandeka 209 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opcija A za osveženjePoslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 209 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan I opcija BPoslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 209 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, ne mršam piće. Gospoja je na pivu, a ja na vinuPoslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1363 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kao što kaže komša@zemunac72. Nikakvih problema i bez većih zadržavanja na granicama. Mi smo blizu Nea Moudanije na Halkidikiju. Nisu nas ni testirali. Samo na ulasku u Bugarsku iz Srbije popunjavali neki formular, koji je u stvari izjava da si svestan korone i rizika putovanja. Tako nekako. I to dele dok se čeka na prelazu i popunjavaš u kolima. I stanje uopšte nije kao što pišu mediji, što nam potvrdjuju prijatelji koji su, takodje, na odmoru u Grčkoj. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10907 Napisano Jul 2, 2020 Hronični Motociklopata, 7505 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Čuh pre sat vremena na radiju da su braća hrvati otvorili granice prema Srbiji, nema karantina, rekoše da može opušteno da se putuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano Jul 2, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio,u hr moze da se ode ako imas rezervaciju smestaja,vaucer agencije,sluzbeni put,poziv za sudjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idete na put? Sve informacije na jednom mjestu! WWW.KORONAVIRUS.HR Tu su sve info a i Srbija je na popisu sigurnih zemalja.Imamo i mi izbore za vikend,a onda.. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Jul 3, 2020 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od kolega zna da li je za nas koji zivimo u EU tranzit kroz Hrvatsku i Sloveniju nesmetan? Koliko vidim na prethodnom linku Hrvatska ne bi trebalo da je problematicna. Ulazak u Srbiju je moguc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1797 Napisano Jul 3, 2020 abc, 902 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 7. 2020. at 18:23, Mediterraneo je napisao: Da li neko od kolega zna da li je za nas koji zivimo u EU tranzit kroz Hrvatsku i Sloveniju nesmetan? Koliko vidim na prethodnom linku Hrvatska ne bi trebalo da je problematicna. Ulazak u Srbiju je moguc?Koliko znam kroz HR nema problema, pogotovo u tranzitu. Danas sam u Puli vidio nekoliko BG registracija i jednu LE. Slovenija je nešto strožija. Imaju liste zemalja, zelena, žuta i crvena za koje vrijede različita pravila. Nejasno mi je šta je sa tranzitom. Slovenija zaoštrava granični režim: Objavili što sve čeka putnike na granici WWW.GOOGLE.HR Državljani ‘žutih’ zemalja koji moraju u karantenu, a u Sloveniji nemaju prostor za izolaciju, neće moći ući zemlju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Jul 3, 2020 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 7. 2020. at 19:18, e-mayl je napisao: Koliko znam kroz HR nema problema, pogotovo u tranzitu. Danas sam u Puli vidio nekoliko BG registracija i jednu LE. Slovenija je nešto strožija. Imaju liste zemalja, zelena, žuta i crvena za koje vrijede različita pravila. Nejasno mi je šta je sa tranzitom. Slovenija zaoštrava granični režim: Objavili što sve čeka putnike na granici WWW.GOOGLE.HR Državljani ‘žutih’ zemalja koji moraju u karantenu, a u... Raširi Hvala kolega na odgovoru! Za Sloveniju je objasnjeno na ovom linku ali moram priznati da ne razumem bas najbolje: Policija - Prehajanje državne meje med epidemijo zaradi koronavirusa WWW.POLICIJA.SI Slovenska Policija Koloko shvatam tranzit je dozvoljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6182 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4187 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jebe lud zbunjenog.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1797 Napisano Jul 3, 2020 abc, 902 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 7. 2020. at 20:08, el classico je napisao: Jebe lud zbunjenog.Vozim motor, nisam bajker.Tako nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1784 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 1382 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trebao sutra ujutru da krenem sa motorom put Srbije, ali sam u zadnjem momentu odustao. Nemam zivaca ni volje da me neko smara na granicama a i citam da su u Srbiji uveli opet neke mere, kafane zatvaraju u 23h, pa ja do 23h ne mogu ni 5 piva da stignem da popijem , jebes takav odmor... Cekam avgust, mozda bude bolje ali sve vise gubim nadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6182 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4187 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za ovu godinu imam ukupno 10 tjedana odmora.Gdje, kada i kako iskoristit, pitanje je sad.....Planirao sam deveti mjesec motorom Balkan solo đir.Dabogda ćeri date beg uzme...Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1797 Napisano Jul 3, 2020 abc, 902 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je puno planova. Izgleda da smo to samo sanjali. JBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja636 29 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 46 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem sutra ujutru za Grcku, Sitonija. Sam sa rancem i motorom! Javljam kako je protekao put i ako ima nekog od bajkera dole mozemo da napravimo neku turu, javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10907 Napisano Jul 4, 2020 Hronični Motociklopata, 7505 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Grci traže onaj kod za tu unapred popunjenu i poslatu turističku prijavu gde treba da piše gde ideš tj rezervacija, nadam se da neće biti problem ako se krene po sistemu "na divljaka" da kada stigneš na destinaciju na licu mesta nađes smeštaj, jer mnogi tako rade, meni je to ok, pogotovo kada ideš motorom i vreme je nepredvidivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Jul 4, 2020 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima kolege. Zakljucak je ... bolje da ne zaključujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3340 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaključak je, ne veruj ženi koja puši Drinu bez filtera, i ne veruj medijima. Ništa im ne veruj. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1397 Napisano Jul 5, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Od noćas i Grčka kaput, zatvara granice za nas do sledećeg EU revidiranja spiskova, odnosno 14 dana. A ja trebao sutra da palim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako i treba da nas zatvore da nigde ne idemo. Kao 90-ih dok je bio Milošević 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7997 Napisano Jul 5, 2020 -, 1789 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako je to i bio cilj Aj da uzmemo npr 500.000 turista koji ce umesto negde u inostranstvu potrositi po oko 1000e ovde u Srbiji, u turistickim objektima bliskih vladajucoj strukturi. Mislite o tome.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3340 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I usput da ubijemo par stotina ljudi... Američkom bankaru, od svega u međuvremenu, ovo je najsličnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6183 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 909 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 7. 2020. at 10:54, Niko je napisao: Od noćas i Grčka kaput, zatvara granice za nas do sledećeg EU revidiranja spiskova, odnosno 14 dana. A ja trebao sutra da palim. Raširi Moš slobodno....... pasoš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 7. 2020. at 14:56, ser je napisao: A sta ako je to i bio cilj Aj da uzmemo npr 500.000 turista koji ce umesto negde u inostranstvu potrositi po oko 1000e ovde u Srbiji, u turistickim objektima bliskih vladajucoj strukturi. Mislite o tome....Neće se ni dinar potrošiti u Srbiji, stojim čvrsto na tom stanovištu. Ako neko ima viška sredstava, može da mi prebaci jer sam već dole PS Pozdravlja vas i Honda 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...