Jump to content

Moto Zajednica

Giantco Prince 125

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova

Pozdrav svima.

Ovih dana planiram da se ponovim novim motorom, meðutim pošto nemam baš nešto puno keša u šteku :cry: :cry: mislio sam da uzmem Giantco Prince 125ccm (kod nas se predstavlja kao Sprint Prince) pa me zanima da li neko ima bilo kakvo iskustvo sa ovim motorom, i ukoliko ga je neko video ili probao bio bih vrlo zahvalan da èujem vaša mišljenja.

Hvala vam svima unapred.

http://www.giantco.com/motorcycles/prince.html

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

ne mogu da vjerujem kako izgledaju napucano, a ono 125cc...

licno ga nisam vozio, ali mi se cini da je to premalo cc za njega.... jos ako 2 sjednete, malo jaca uzbrdica i staces u mjesto, o preticanju necemo ni pricat..

ne znam, ako ti je bas stalo do njega uzmi ga, ali nemoj previse ocekivat od njega..

• U prolazu, 36 postova

Mene najviše brine kakva je mašina kod njega. Negde na netu sam proèitao da je to kopija agregata iz Honde CG 125. Motor je tek sada krenuo u prodaju pa ne mogu da naðem nekoga ko ga ima da èujem utiske. Evo i linka od nekog lika iz Britanije koji ga je baš ekstra nahvalio

http://mysite.wanadoo-members.co.uk/diabloreview

• U prolazu, 36 postova

E da i jako je jeftin, cena sa PDV-om mu iznosi 1300 eura sa godinu dana garancije ili 2500 km. Mislim da je to stvarno, stvarno extra cena.

Pozdrav. :lol:

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

samo jedna napomena: malen, dosta malen motor. Mislim da i dvoje na njemu zvuce, odnosno izgledaju smesno upravo zbog velicine. Dva puta sam zbog tog motorica isao u NS, prvi put je bas bio odvezen na homologaciju u Beograd a drugi put sam ga ulovio na Sajmu motora i slikao drugara na njemu da bi supruga videla njegovu velicinu (njena visina diktira taj uslov, ko je poznaje zna o cemu pisem). Konacno, njoj se nije svideo volan i ostala je pri svom sadasnjem, odnosno pri varijanti da ce preuzeti moj sadasnji cim ja sebi nadjem adekvatnu zamenu.

• U prolazu, 57 postova

Nasao sam na Googlu sliku, koju ne znam kako da ubacim, inace jako lepo motorce!

finalna obrada je do J*J* 8)

pogotovo za te pare... :shock:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja