JHB 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Johannesburg Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pa dodjite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Uhh...odlicno. Bas bih probao te testere tuda, ali nesto sam zauzet ove godine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 25, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, a jesu li vas jurile neke zveri? Mene ovde stalno napadaju neki psi pa reko da vidim kako je kod vas... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od kolege iz Gabona. Vidim lepo se vozite, recite mi da li znate Mikija "Panamca" i sina Milosha (vozi brzinske trke u klasi 125 i 600), inace prezivaju se Neshic. ako ih znate...........pozdravite ih sa moje strane puno. Da li su na slici sa pijace AVOKADO na gomili, ili ja to dobro ne vidim (jer je slika mala). Pozdrav........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan mora biti da je bilo interesantno i lepo tuda se voziti i spustati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...