hellena 60 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo spremam fotke, biće okačene u narednih pola sata. Pa šta znam Lazice, potrebno je zainteresovati ljude da učestvuju. Verujem da oni koji čitaju teme motori i garaža ni ne znaju da mi ovde akcijamo nešto, a opet, ne mogu da kačim u svakoj temi obaveštenje jer bi bilo off - ovanje pa bi još popila i grdnju :-\ Dajte neke ideje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 26, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak bi mogao da soji jedan baner koji bi tu stalno blinkao. A teme trebaju da budu takve da mogu imati veze sa motorom (a moze svaka). To bi za pocetak bilo dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje u toku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nova tema je "BRZINA". Sve čestitke benjaminu koji je sada prvi koji ima dve pobede. Ajmo, nemojte da kasnite, rok je 24.10. do 22:00h. Za nove učesnike: saljete na bjb.photo@gmail.com, a pravila možete da vidite ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cak bih rado, po zavrsetku glasanja, ukljucio tu "nultu" fotku u komentarisanje. Nulta fotka, ili pocetna bi mogla biti ona idejna fotka koju ce autor teme da postavi pre zavrsetka roka, koja ce pomoci pri razmisljanju o novoj temi, i usput, dok ne prodje rok, da je ocenjujemo npr. 1-10, sta i zasto, (ili tek kad prodje glasanje?). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 2, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I meni je skroz oki ideja da postavljac teme postavi sliku zajedno sa zadatom temom, cisto kao neko njegovo vidjenje te teme, ali i kao potencijalna inspiracija za ostale. I da, ovo bi trebalo staviti kao izbor, dakle, moze ali nije obavezan da postavi sliku. Dakle, i dalje idemo opusteno jel... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Moze i tako. Bitno je samo da ne bude diskriminisan. Onemogucavanje ucesca na bilo koji nacin, nikome ne prija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 2, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da to uopste nije diskriminacija, pa covjek je pobijedio prosli put i svakako ima pravo da, kada se zavrsi glasanje, postavi sta god zeli od slika na tu temu, uvijek tako i bude Ponavljam, mislim da je to u redu i da tu diskriminacije nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod motora, nista to nece promijeniti. Evo npr. Linija, svaki motor je pun nekih linija, sto jednostavno ne slikavamo motor ili liniju na putu itd.? Mislim da samo treba davati ovakve "opstije" teme dje covjek moze da iskoristi motor i stvari oko njega, to nije tesko samo treba biti malo kreativan. Izgleda da narod nije generalno zainteresovan i uz par bojkota eto ti svega 4 slike za temu Ali nema veze, ja bih i sa 4 ucestvovao, svaki poctak je tezak... I da, ja glasam i za brze postavljanje glasanja i proglasenja pobjednika ...ovo sam ja prozvan mmm? ;D Samo vas gledam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo sam ja prozvan mmm? ;D Samo vas gledam! Mislim da je vreme da kliknes na "Restart" i da precrtas, ovako: Samo vas gledam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba izbaciti prikazivanje marke aparata kod postavljanja fotki za novo glasanje/temu, jer ja (a predpostavljam i vi) lako ukapiram po aparatu cija je koja slika, malo je bezveze jer ucestvuje relativno mali broj istih ljudi, a ipak sa jedne strane se trudimo da glasanje bude sto objektivnije... Sta vi mislite? (nikada nije i niti ce uticati na moj glas ko je tvorac slike, vec iskljucivo sama fotka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan e pa hocu i ja da ucestvujem... tek sam sad naso ovu temu.... ajde mi molim vas dajte link galerije fotografija koje postavljate za takmicenje... ja trazio pa ne nasao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan e pa hocu i ja da ucestvujem... tek sam sad naso ovu temu.... ajde mi molim vas dajte link galerije fotografija koje postavljate za takmicenje... ja trazio pa ne nasao..... Evo te na vrijeme za ucestvovanje u novoj rundi takmicenja, procitaj ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27498.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan procitao i poslao.... sta sad.... cekamo da hellena uplouduje slike u temi za glasanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan procitao i poslao.... sta sad.... cekamo da hellena uplouduje slike u temi za glasanje? Devetog posle osam sati otvaram glasanje, tu ce biti sve fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...